Sony şi Google aduc internet-ul pe TV

Scris de | 25 mai, 2010
Sony şi Google aduc internet-ul pe TV

Sony anunţă lansarea “Sony Internet TV,” primul televizor din lume cu platforma „Google TV”, anunţată recent de Google în San Francisco. Acesta reprezintă o nouă generaţie de televizoare ce nu doar oferă noi moduri distractive de vizionare TV prin integrarea fără precedent a internetului, dar poate de asemenea şi să evolueze prin descărcarea de aplicaţii.
Ca parte din strategia de lansare în permanenţă a noi categorii de produs, Sony a creat un televizor, sub sloganul “În continuă dezvoltare”, propunând noi moduri de vizualizare ce depăşesc limitele convenţionale ale percepţiei, extinderea serviciului prin descărcarea aplicaţiilor şi a altor opţiuni. De asemenea, noul produs beneficiază şi de caracteristici uimitoare precum operare armonioasă şi posibilităţi de multitasking. Prin transmiterea flexibilităţii şi a potenţialului de creştere a platformei Google TV, Sony va putea oferi clienţilor săi acces uşor la un conţinut vast şi atractiv.
“Sony Internet TV” va fi lansat în S.U.A. în toamna anului 2010, în gama lansată fiind incluse un televizor cu o unitate tip set top box ce încorporează şi o unitate Blu-ray Disc.

Etichete: , , , , ,