Samsung te inspiră prin NX10

Scris de | 26 mai, 2010
Samsung te inspiră prin NX10

Samsung a lansat camera foto NX10 în cadrul unei seri sub cerul liber, avându-l ca amfitrion pe Cătălin Beldea, singurul fotograf român premiat de NASA.
NX10 încorporează un sistem autofocus (AF) rapid şi precis, un senzor CMOS APS-C de 14.6 MP şi un ecran AMOLED de 3.0″, permiţând utilizatorilor să vizualizeze imagini cu uşurinţă, chiar şi în lumina puternică a soarelui. Ecranul oferă de asemenea un răspuns de 10.000 de ori mai rapid decât LCD-urile convenţionale, are un consum de energie mult mai scăzut şi o rată de contrast mai mare – 10,000:1 vs 500:1. Pentru a imortaliza întreaga poveste, NX10 poate înregistra clipuri video în format High Definition (codec H.264). Mai mult, nu vei pierde niciodată un moment important, datorită uneia dintre cele mai rapide autofocalizări existente pe piaţă. Cea mai nouă inovaţie Samsung,  procesorul de imagine DRIME II Pro şi algoritmul avansat AF oferă viteză de autofocalizare ultra rapidă cu precizie îmbunătăţită
Samsung NX10 deţine structura unui model DSLR încorporată unei camere digitale, integrând cu succes senzorul CMOS APS-C cu obiective interschimbabile, fără oglindă.
Disponibil în două culori, noble black şi titan silver, Samsung NX10 este mic, uşor şi ergonomic, conceput să asigure o portabilitate maximă pentru utilizarea de zi cu zi.

Etichete: , , , ,