Protejati de Vodafone PC Protection

Scris de | 31 mai, 2010
Protejati de Vodafone PC Protection

Noul pachet ofera clientilor Vodafone, persoane fizice si companii, o solutie de securitate completa, la un tarif foarte accesibil, de 1 Euro / licenta lunar (fara TVA).Noul serviciu este gratuit timp de 2 luni de la activare.
Vodafone Romania lanseaza Vodafone PC Protection, un pachet complet de securitate IT, pentru protejarea calculatorului impotriva amenintarilor informatice. Noul serviciu   Vodafone PC Protection se adreseaza clientilor noi si existenti ai serviciilor Vodafone Mobile Broadband, precum si clientilor Vodafone Office Connect.
„Vodafone PC Protection completeaza oferta noastra de servicii de date mobile cu o solutie de securitate flexibila si eficienta, atat pentru clientii de business cat si pentru utilizatorii individuali ai serviciilor de conectivitate mobila. Cu noul serviciu lansat astazi, am dorit sa oferim clientilor nostri de date mobile mai multa valoare si mai multe beneficii, pe langa un portofoliu variat de pachete de Internet mobil, cea mai mare viteza si cea mai buna acoperire, de 90% din populatia tarii”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.
Vodafone PC Protection ofera utilizatorilor o solutie completa care include toate componentele esentiale pentru asigurarea unei securitati sporite in timpul conectarii la Internet si la email: Anti-virus, Anti Spyware, Firewall, Anti Spam, Filtrare continut pagini web, Pop-Up Blocker si Control parental.
Serviciul Vodafone PC Protection poate fi activat in magazinele Vodafone si prin apel la Departamentul de Relatii cu Clientii. Noul serviciu este disponibil clientilor Vodafone la un tarif foarte accesibil, de 1 Euro / licenta lunar (tarif fara TVA), fara a fi necesara incheierea unui contract si fara perioada minima contractuala. Utilizarea serviciului este gratuita timp de 2 luni de la activare. In plus, clientii pot testa serviciul gratuit, timp de 30 de zile.
Utilizatorii pot descarca aplicatia Vodafone PC Protection la adresa www.vodafone.ro/pcprotection. Instalarea serviciului este simpla si rapida, urmand pasii specificati pe site. Odata instalata solutia de securitate, clientii beneficiaza de actualizari permanente si automate ale aplicatiei, precum si de suport tehnic gratuit.

Etichete: , , , , , ,