Router D-Link cu Panda Antivirus gratis

Scris de | 3 iunie, 2010
Router D-Link cu Panda Antivirus gratis

D-Link a dat startul unei campanii prin care la cumpărarea unui router D-Link se oferă o licenţă Panda Antivirus Pro 2010 gratuită, pentru 1 calculator.
Astfel, la achiziţionarea unui router DIR-300, beneficiaţi de licenţă Panda Antivirus gratuită pentru 6 luni, iar la cumpărarea unui router DIR-600, se oferă licenţă Panda Antivirus gratuită pentru 1 an. Produsele pot fi achiziţionate de la distribuitorii autorizaţi D-Link în România: Asesoft Distribution, ElkoTech România, Lasting Systems şi Scop Computers.
D-Link DIR-300 este un router broadband Wireless 802.11g cu switch încorporat de 4 Porturi, cu ajutorul căruia puteţi beneficia de conexiune Internet wireless de mare viteză, astfel că mai multe persoane pot fi online simultan.
DIR-600 este un router D-Link Wireless N 150 care vă permite să partajaţi conexiunea dvs. de Internet broadband. Odată ce v-aţi conectat, vă puteţi crea propria dvs. reţea wireless pentru a partaja muzică, fotografii şi documente. Bazat pe standardul Wireless N cu o singură antenă, DIR-600 atinge viteze wireless de până la 150 Mbps şi extinde acoperirea, astfel că nu vor exista zone fără semnal.

Etichete: , , , , , , , , , , , ,