Verbatim în Pole Position

Scris de | 26 iulie, 2010
Verbatim în Pole Position

Verbatim s-a inspirat din istoria mașinilor de curse și a lansat două noi hard discuri portabile ce prezintă faimoasele dungi albe paralele. Noile modele au capacități de până la 500GB și sunt ideale pentru transport în orice buzunar sau sacoșă. Culorile disponibile sunt roșu și negru.

Având 78mm lățime, 118mm lungime și 16mm grosime la doar 152g, noile Hard Discuri Portabile GT USB 2.0 500GB se potrivesc perfect în orice sacoșă sau buzunar. Frumoasele Harduri prezintă faimoasele culori de curse văzute pe mașinile sport legendare pe întreg mapamondul. Cu ajutorul sistemului de fișiere FAT32, hardul este compatibil atât cu Windows cât și cu sistemele de operare de pe Mac.

Incluse în pachet cu Hard Discurile Portabile Verbatim GT USB 2.0 500GB, Nero BackItUp și Burn Essentials combină trei funcții importante: pe langă copiile periodice de siguranță ale datelor importante, utilizatorii pot să salveze pe mediile optice fotografii, videoclipuri și alte date importante pentru ei și pot de asemenea să recupereze fișierele deteriorate cu ajutorul Nero RescueAgent.

Software-ul GREEN BUTTON reduce consumul de energie și scade uzura plasând hardul în modul Store `n` Go patentat de Verbatim, automat după o perioadă de timp prestabilită sau prin apăsarea butonului GREEN BUTTON de pe desktop.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,