RCS & RDS permite plata facturilor online

Scris de | 2 august, 2010
RCS & RDS permite plata facturilor online

RCS & RDS a lansat un serviciu ce permite plata online a facturilor, direct pe web-site-ul www.rcs-rds.ro sau din „Contul meu Digi”, cu comision 0 (zero).

Începând cu data de 1 august 2010, RCS & RDS împreună cu Banca Comercială Română le oferă clienţilor companiei posibilitatea de a plăti on-line facturile cu orice card bancar VISA sau Mastercard valid, prin simpla accesare a website-ului www.rcs-rds.ro. Plata poate fi efectuată rapid, direct de pe www.rcs-rds.ro, prin furnizarea unui număr minim de informaţii: a codului client şi a numărului de factură.

Abonaţii companiei, atât persoane fizice cât şi juridice, au însă la dispoziţie o variantă de plată online cu multiple avantaje importante, în cazul în care îşi crează un cont personal prin înregistrare în secţiunea ,,Contul meu Digi”. Ei pot accesa serviciul în mod individual, cu ajutorul unui username şi a unei parole şi primesc printr-un e-mail confirmarea faptului că RCS & RDS a înregistrat plata, la scurt timp după efectuarea acesteia. În plus, după prima utilizare, clientul nu mai are nevoie nici de numărul de factură pentru plată, acesta fiind deja înregistrat în contul abonatului. Tot în ,,Contul meu Digi” clientul companiei are posibilitatea vizualizării istoricului facturilor şi a serviciilor contractate, precum şi a vizualizării listei detaliate a convorbirilor telefonice din cadrul abonamentelor Digi Tel şi Digi Mobil.

Indiferent de modalitatea de plată – direct din site sau din contul personal – abonatul RCS & RDS dispune la maxim de beneficiile acestui serviciu rapid de plată a facturii: comisionul de 0 (zero) lei, disponibilitatea 24 de ore din 24 a serviciului, scurtarea substanţială a timpului alocat efectuării plăţii şi accesul permanent la aplicaţie, indiferent de locaţia şi ora accesării. Totodată aplicaţia utilizează una dintre cele mai sigure platforme de plăţi on-line, auditată şi certificată de consorţiul VISA şi Mastercard, astfel încât toate tranzacţiile sunt confidenţiale şi protejate.

Etichete: , , , , , , , , , , ,