Sunetul ideal de la Logitech

Scris de | 4 august, 2010
Sunetul ideal de la Logitech

Sistemul Logitech Rechargeable Speaker S715i oferă 8 ore de sunet plin pentru iPod şi iPhone.

Logitech a lansat Logitech Rechargeable Speaker S715i, un sistem de andocare audio portabil pentru iPod şi iPhone care produce un sunet plin şi care poate fi transportat oriunde. Calitatea superioară a sunetului oferită de cele 8 drivere te va încânta în timp ce bateria reîncărcabilă îţi va permite să porţi sistemul audio cu tine mereu.

Pentru ca muzica să prindă viaţă, Logitech Rechargeable Speaker S715i oferă sunet clar datorită celor opt drivere. S715i foloseşte două drivere de neodim de trei inch pentru sunete medii bogate, două tweetere de neodim pentru sunete înalte curate şi patru radiatoare pasive de doi inch pentru sunet bas adânc. Rezutatul este o muzică bogată şi balansată.

Ca să nu mai fie nevoie să iei multe baterii atunci când porţi sistemul cu tine, bateria reîncărcabilă oferă energie pentru opt ore de audiţie muzicală.

Sistemul Logitech Rechargeable Speaker S715i este însoţit de o telecomandă cu care poţi controla comenzile power, volum, play, pauză, shuffle, skip şi repeat de la o distanţă de până la 10 metri. Pentru şi mai mult confort, poţi purta sistemul în husa de călătorie în care există spaţiu pentru adaptor şi telecomandă.

Drept garanţie că Logitech S715i funcţionează cu iPhone-ul şi iPod-ul tău, sistemul deţine certificatul Made for iPod şi Works with iPhone.

Sistemul Logitech Rechargeable Speaker S715i va fi disponibil în Europa din luna august la un preţ recomandat de 179,99 Euro.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,