Telefonie fixă gratuită de la UPC

Scris de | 5 august, 2010
Telefonie fixă gratuită de la UPC

UPC vine cu o ofertă deosebită – la achiziţionarea unui abonament de televiziune, clienţii vor beneficia de telefonie fixă gratuită.

La achiziţionarea unui abonament de televiziune analog sau digital, clienţii UPC vor beneficia gratuit de abonamentul de telefonie fixă UPC Tell Small. Prin noua ofertă, UPC se adaptează nevoilor variate ale clienţilor săi, care pot comunica acum gratuit, nelimitat, în reţeaua naţională UPC.

Promoţia se desfăşoară pe parcursul lunii august 2010 şi este valabilă pentru toţi clienţii care optează pentru achiziţionarea unui serviciu de televiziune sau de televiziune şi Internet, inclusiv pentru cei care aleg să treacă de la formatul analog la cel digital, pentru contractele semnate pe o perioadă de 1 sau 2 ani, la alegere.

“UPC este singurul operator de telefonie din România care oferă telefonie fixă gratuită, punând astfel din nou consumatorii noştri pe primul loc. În calitate de lider în topul preferinţelor consumatorilor pe segmentul de telefonie fixă, după cum arată datele ANCOM, ne dorim să fim în continuare deschişi şi flexibili prin furnizarea de servicii complete abonaţilor noştri. În acelaşi timp, ne adaptăm în permanenţă nevoilor fiecărui client şi venim cu oferte atractive de comunicare pentru întreaga familie. Pe fondul unor schimbări majore la nivel macroeconomic, cât şi în piaţa de telefonie fixă, considerăm că decizia UPC de a lansa această ofertă nu poate fi decât una benefică pentru consumatorii români, nevoiţi în prezent să reducă din cheltuieli”, afirmă Dragoş Militaru, Director Comercial UPC România.

Noua ofertă nu implică alte taxe de mentenanţă sau tarife suplimentare pentru client. De asemenea, fiecare abonat care optează pentru această ofertă va primi un telefon fix performant cadou, precum şi instalarea serviciilor în mod gratuit.

Un alt avantaj pentru abonaţii UPC este acela că aceştia îşi vor putea păstra numărul de telefon fix, fără costuri suplimentare, UPC asigurând portabilitatea, cât şi de toate taxele implicate.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,