Memorii Kingston HyperX

Scris de | 18 august, 2010
Memorii Kingston HyperX

Cu două noi produse, seria de memorii HyperX de la Kingston oferă acum modele care îndeplinesc necesităţile tuturor utilizatorilor, de la începători până la entuziaşti şi gameri.

Kingston anunţă lansarea memoriilor DDR3 HyperX ‘H2O’ cu răcire pe apă şi a kiturilor de a memorie DDR2 şi DDR3 HyperX ‘blu’. Cu cinci noi linii de produs din seria de memorii HyperX de înalte performanţe, utilizatorul va putea alege cu mai multă uşurinţă modulele potrivite pentru necesităţile sale. Cu noile produse, seria de memorii Kingston HyperX îndeplineşte toate nevoile utilizatorilor, de la începători la entuziaşti şi gameri.

Toate cele cinci linii de produs sunt create cu o destinaţie specifică. HyperX blu sunt memorii fiabile, ideală pentru gamerii ocazionali şi entuziaşti. HyperX LoVo oferă un consum mic de energie electrică şi cantitate mică de căldură degajată de sistemul folosit. Urmează HyperX Genesis, cu performanţe termice foarte bune, frecvenţe de funcţionare ridicate şi latenţe scăzute, aspecte foarte importante pentru gameri şi integratori de sistem.

HyperX T1 sunt create pentru entuziaştii extremi şi profesionişti. Memoriile sunt echipate cu radiatoare ce au lamele înalte care pot disipa căldura în cel mai eficient mod. Memoriile sunt capabile să pună la încercare limitele şi oferă o experienţă unică în overclocking. Ultimul model lansat, HyperX H2O, înglobează un sistem de răcire extremă unic, ce foloseşte lichid pentru a disipa căldura degajată dacă sunt utilizate de către un gamer sau de către un entuziast.

Toate produsele din seria de memorii HyperX sunt sunt disponibile prin canalele de distribuitori, reselleri, retaileri şi retaileri online autorizaţi de Kingston. Memoriile Kingston HyperX beneficiază de garanţie pe viaţă şi suport tehnic gratuit 24/7.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,