Patru monitoare de pe o singură placă

Scris de | 19 august, 2010
Patru monitoare de pe o singură placă

SAPPHIRE Technology introduce SAPPHIRE HD 5770 FleX, cea mai nouă placă grafică din seria de succes SAPPHIRE HD 5000. Aceasta este prima soluţie grafică ce suportă trei monitoare prin ATI Eyefinity, direct din cutie fără a mai fi nevoie de monitoare compatibile DisplayPort sau de adaptoare active.

SAPPHIRE HD 5770 FleX poate susţine de asemenea 4 monitoare în modul ATI Eyefinity cu o singură placă.

SAPPHIRE HD 5770 FleX prezintă un design original SAPPHIRE ce are la bază arhitectura grafică de success de la divizia ATI din cadrul AMD, construită prin procesul de 40nm. Suportă caracteristicile grafice avansate ale Microsoft DirectX 11, asigurând claritate, viteză şi efecte vizuale.

SAPPHIRE HD 5770 FleX este prima placă video de pe piață care suportă trei monitoare DVI în modul ATI Eyefinity şi asigură o suprafaţă de lucru cu adevărat SLS (Single Large Surface) eliminând nevoia adaptorilor activi costisitori. Majoritatea plăcilor din seria HD 5000 cu suport ATI Eyefinity au nevoie de un al treilea monitor compatibil DisplayPort sau un adaptor activ DisplayPort la DVI sau VGA pentru a putea beneficia de al treilea afişaj.

La SAPPHIRE HD 5770 FleX, primele două monitoare sunt conectate la ieşirile DVI ca de obicei. Un al treilea monitor DVI poate fi conectat la ieşirea HDMI cu ajutorul unui adaptor pasiv asigurat în pachet sau la ieşirea DisplayPort cu ajutorul unui adaptor pasiv simplu. Acest aspect permite utilizatorilor ce deţin monitoare DVI să folosească trei astfel de afişaje fără costuri adiţionale.

Această placă suportă patru monitoare în modul ATI Eyefinity – dar al patrulea va trebui conectat prin DisplayPort.

Cu 800 de proceasoare Flux şi 1GB din cea mai nouă memorie GDDR5, împreună cu viteze de clock de 850MHz la nucleu şi 1200MHz (4.8GHz efectivi) pentru memorie, SAPPHIRE HD 5770 FleX asigură o excelentă performanță. Sistemul de răcire cu dublu heatpipe şi ventilator ieşit în profil cu rulment sigilat, rezistent la praf, păstrează placa rece şi totuşi silențioasă la încărcare maximă.

SAPPHIRE HD 5000 este susţinută de driverele grafice Catalyst DirectX 11 de la AMD certificate WHQL care asigură suport pentru toate elementele cheie ale DirectX 11 necesare pentru experienţele din jocuri şi accelerarea următoarei generaţii de aplicaţii de înaltă performanţă.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,