Videoproiecţii pentru distanţe scurte

Scris de | 20 august, 2010
Videoproiecţii pentru distanţe scurte

Panasonic a lansat proiectorul PT-ST10, creat special pentru proiecţiile de imagini mari la distanţă mică, cu utilizare în domeniul educaţiei.

Cu o luminozitate de 2.800 lumeni, PT-ST10 are o distanţă de proiecţie de 0.5:1, care îi permite să se adapteze unor constrângeri serioase de spaţiu în sălile de clasă şi să reducă distanţa necesară până la ecran. Capacitatea sa de a funcţiona la mică distanţă îl face ideal pentru utilizarea pe tabla albă, reducând astfel şi interferenţa umbrelor pe ecran.

Amprenta aparatului este de mărimea unei coli A4 şi greutatea sa este de numai 3,1 kg, aşa că el este uşor transportabil. Cu moduri dedicate pentru tabla de culoare albă şi pentru cea neagră, videoproiectorul poate fi folosit în clase care nu au instalate ecrane. O funcţie de gestionare inteligentă a energiei (Intelligent Power Management) permite folosirea lui chiar şi în locuri cu surse instabile de electricitate, în timp ce funcţia pentru lumină de zi (Daylight View Basic) asigură imagini clare şi în încăperi luminate.

Caracteristicile ecologice ale PT-ST10 includ consumul redus de energie în standby, de 0.4 W în modul eco şi 15 W în modul normal, precum şi o funcţie (Direct Power-Off) ce permite deconectarea imediată de la sursa de electricitate.

Etichete: , , , , , , , , , ,