Cameră Full HD inovatoare

Scris de | 8 septembrie, 2010
Cameră Full HD inovatoare

Samsung a lansat camera video inovatoare HMX-T10, cu un design unic. Captând filme full HD, modelul HMX-T10 dispune de un obiectiv înclinat inovativ de 20 de grade care asigură utilizatorului o experienţă deplină a înregistrării, fără ca acesta să resimtă vreun discomfort la încheietura mâinii sau la braţ, o problemă des întâlnită la utilizarea camerelor video actuale.
Modelul HMX-T10 face parte din gama de camere video digitale Samsung de generaţie viitoare care are ca obiectiv înlesnirea modului în care utilizatorii înregistrează filme full-HD la calitate superioară. Îndeajuns de mic pentru a fi purtat oriunde şi oricând, utilizatorii pot realiza cu HMX-T10 înregistrări şi apoi edita filmul din mers.

Modelul HMX-T10 dispune de un finisaj stilat şi un profil subţire, iar caracteristicile încorporate, precum ecranul LCD luminos de 2,7 inch şi abilitatea de a capta fotografii şi filme în acelaşi timp îl fac un aparat foarte dorit. Iar datorită naturii compacte, HMX-T10 poate fi utilizat în orice mediu pentru a surprinde toate acele momente importante, cum ar fi ziua de naştere a unui prieten sau vacanţa memorabilă petrecută pe plajă alături de familie.

În ciuda design-ului compact al camerei video HMX-T10, aceasta oferă funcţii inovative de captare ce garantează realizarea de imagini şi filme la calitate superioară. Camera video utilizează tehnologia full HD care asigură înregistrări clare şi fotografii la 4,7 megapixeli, dar şi tehnologia Optical Image Stabilization care înlătură efectul de blur din fotografii. Utilizatorii nu trebuie să ezite când vor să înregistreze filme de calitate cu această cameră video inovativă.

Pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorului şi a realiza înregistrări profesionale, HMX-T10 încorporează un senzor BSI (Back Side Illuminated) CMOS care oferă o sensivitate dublă faţă de cea a unui senzor CMOS standard. Funcţia inovativă reduce considerabil distorsiunile imaginii şi oferă filme şi imagini clare, chiar şi în condiţii de iluminare slabă.

Camera video HMX-T10 este dotată cu un obiectiv înclinat de 20 de grade numit Slanted Lens, este uşor de mânuit şi asigură o experienţă confortabilă a filmării. Alte îmbunătăţiri pot fi găsite la funcţionalitatea tehnologiei Smart Auto, care ajută la simplificarea filmărilor şi la ecranul LCD tactil de 2,7 inch, pe care utilizatorii pot urmări materialul captat la claritate maximă şi îşi pot edita filmele direct. Camera video are integrat şi software-ul intelli-studio 2.0, care permite editarea filmelor şi imaginilor.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,