Orange lansează abonamentul Colibri

Scris de | 30 septembrie, 2010
Orange lansează abonamentul Colibri

Orange îşi lărgeşte oferta cu un nou portofoliu de abonamente, Colibri, ce asigură acces la internet oricând şi oriunde.
Odată cu abonamentele Colibri, oferta de acces mobil la internet a fost reorganizată sub forma a două categorii de abonamente, în funcţie de specificul activităţii clienţilor pe internet, timpul petrecut şi tipul de acces.
Prima categorie de abonamente Colibri este destinată clienţilor cu nevoi ridicate de mobilitate, utilizatori de laptop care îşi doresc acces la internet şi atunci când nu sunt acasă sau la serviciu. Ei accesează contul de e-mail, messenger, reţele sociale, streaming ocazional, download-uri de dimensiuni reduse. Orange propune trei variante de abonamente: Colibri 7, 9, şi 11, ce includ trafic de 0.5, 1.5 şi respectiv 2.5 GB, la o viteză de până la 14.4 Mbps. Pentru fiecare tip de abonament poate fi activată opţiunea Happy Night cu un cost de 2 euro/lună. Cei care au Colibri 9 sau 11 pot opta şi pentru Cost Control cu un cost de 1 euro/lună.
Cu Cost Control, clienţii au trafic nelimitat şi au garanţia că nu plătesc nimic suplimentar faţă de abonamentul lunar.
Opţiunea Happy Night permite accesul gratuit şi nelimitat la internet pe timpul nopţii, între 00:00 şi 07:00. Traficul efectuat în sesiunile de conectare începute şi terminate în cadrul acestui interval orar nu consumă din traficul iniţial.
Colibri Young se adresează tinerilor cu vârste între 18 şi 26 de ani. Cu un cost lunar de 8 euro, ei vor beneficia de trafic nelimitat: primii 1.5GB la o viteză de până la 14.4Mbps, iar restul la o viteză de până la 128Kbps.
A doua categorie de abonamente se adresează clienţilor cu o intensă activitate online, fie browsing, video streaming sau download-uri mari, utilizând internetul pentru laptop sau desktop. Din această categorie fac parte abonamentele Colibri 15, 20 şi 25 euro cu trafic nelimitat, la o viteză de până la 14.4 Mbps pentru primii 6, 12 şi respectiv 24 GB. Abonamentele oferă mai multe beneficii şi o flexibilitate mai mare prin opţiunile incluse: Cost Control, Happy Night şi 100 SMS-uri pe lună.
La toate tipurile de abonamente Colibri, Orange asigură prin Travel Data, opţiunea de date pentru roaming, până la 50 de MB, începând de la 2,08 euro.
Pentru a oferi clienţilor o experienţă de utilizare cât mai bună, toate abonamentele Colibri au fost configurate cu viteza maximă permisă de reţeaua de date mobile, de până la 14.4Mbps.
Mai mult decât atât, Orange România anunţă o ofertă specială la abonamentele Colibri 15, 20, 25.
Între 1 octombrie şi 30 noiembrie, clienţii vor primi 1000 de minute de voce în reţea pe o cartelă SIM de voce Orange: 500 de minute pentru primul an şi 500 pentru al doilea an.
„Prin noile abonamente Colibri lărgim gama de beneficii, asigurăm un control mai bun al costurilor şi un trafic mai mare. Ne dorim să contribuim la facilitarea accesului la internet în Romania pentru cât mai mulţi utilizatori şi suntem constienţi de faptul că, mai devreme sau mai târziu, toate echipamentele de conectare mobilă de tip laptop, tabletă PC sau telefon mobil vor beneficia de acces mobil la internet de mare viteză.” a declarat Bogdan Răuţă – Mobile Data Proposition Manager.
Serviciile vor fi activate pe baza unui card de date SIM, cu o perioada contractuală de 12/24 de luni. Abonamentele Colibri sunt accesibile în toate magazinele şi la partenerii Orange.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , ,