Medal of Honor declanşează războiul

Scris de | 13 octombrie, 2010
Medal of Honor declanşează războiul

Vineri, 15 octombrie 2010, DOMO impreuna cu Gameshop.ro, ESL Romania si theGameCAST.net te invita in fata magazinului Domo din Baneasa Shopping City cu ocazia lansarii jocului video MEDAL OF HONOR sa intri, pentru prima data in istoria de 11 ani a seriei, in conflictul actual din Afganistan si sa iti alegi tabara alaturi de care doresti sa lupti. Vei fi pus in fata cu Tier 1 Operator, un luptator de elita si un instrument relativ necunoscut al armatei americane, ce opereaza sub autoritatea comandamentului national, singurul ce poate duce la bun sfarsit misiunile speciale.
Razboiul se va declansa incepand cu ora 14 sub forma unui concurs destinat publicului pe sisteme PC Gigabyte, iar toti cei ce doresc sa participe si au varsta peste 18 ani sunt invitati sa se inscrie printr-un email trimis la adresa kaylon@staff.esl.eu, care trebuie sa contina nume, prenume, varsta, numar de telefon si adresa de resedinta. Pentru a afla mai multe detalii si informatii despre regulamentul concursului si despre premiile puse in joc, cei interesati pot accesa adresele www.gameshop.ro, www.esl.eu/ro, www.thegamecast.net si www.domo.ro.
Pentru o experienta cat mai autentica, cei ce vor iesi invingatori sunt invitatii nostri la o sesiune de tir sportiv a doua zi dupa eveniment, desfasurata intr-un poligon specializat, atat cu pusca de asalt, cat si cu pistol, toate arme reale.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,