Lapdesk audio pentru laptopuri şi netbook-uri

Scris de | 18 octombrie, 2010
Lapdesk audio pentru laptopuri şi netbook-uri

Logitech a lansat Logitech Speaker Lapdesk N550, un sistem lapdesk confortabil ce crează o experienţă asemănătoare celei dintr-un cinema şi care redă un sunet stereo bogat de pe netbook-ul tău. Urmaş al popularului Logitech Speaker Lapdesk N700, model conceput pentru laptopurile nu mai mari de 16 inch, Logitech Speaker Lapdesk N550 oferă un sunet performant pentru laptopurile cu dimensiuni de 14,1 inch sau mai mici.
Logitech Speaker Lapdesk N550 dispune de boxe stereo integrate, plasate exact pe laturi, şi care oferă un sunet stereo complet. Design-ul construit pe 4 nivele, care opreşte emanarea căldurii, combinat cu materialul delicat, ce permite aerului să circule, ajută la folosirea confortabilă a laptopului. Logitech Speaker Lapdesk N550 ridică ecranul laptopului la o poziţie de vizionare confortabilă, iar amortizoarele integrate pe suprafaţa lapdesk-ului păstrează laptopul stabil.
Noul lapdesk de la Logitech este uşor de folosit. Nu necesită instalarea nici unui software. Pur şi simplu conectezi un cablu în portul USB al laptop-ului sau netbook-ului pentru a porni boxele.
Logitech Speaker Lapdesk N550 va fi disponibil în Europa din luna ianuarie, la un preţ recomandat de 49,99 Euro.

Etichete: , ,