Un HTC graţios

Scris de | 19 octombrie, 2010
Un HTC graţios

HTC anunţă lansarea la nivel european a telefonului HTC Gratia, o completare elegantă a portofoliului de smartphone-uri Android.
Telefonul, un model şic şi compact combină stilul şi funcţionalitatea şi vine cu o carcasă din material moale, cu margini curbate şi cu o cameră foto de cinci megapixeli şi autofocus. Telefonul, care are o lungime de puţin peste 10 cm şi cântăreşte aproximativ 115 grame, vine cu sistemul de operare Android 2.2, cea mai recentă versiune a platformei.
HTC Gratia include şi binecunoscuta experienţă HTC Sense, care pune accentul pe utilizator, prin funcţionarea telefonului într-un mod natural şi personal şi, în acelaşi timp, oferă funcţi care te fac să zâmbeşti. De asemenea, oferă mai multe moduri prin care să rămâi conectat prin Friend Stream – o aplicaţie care centralizează actualizările primite pe Facebook, Twitter şi Flickr într-un singur flux, simplificând astfel modul în care ţii legătura cu prietenii de pe aceste reţele sociale.

HTC Gratia va fi disponibil prin operatorii mobili şi distribuitorii din principalele pieţe europene, începând cu luna octombrie 2010. În România, telefonul va fi disponibil la sfârşitul lunii noiembrie, în varianta neagră, la un preţ de aproximativ 300 Euro.

Etichete: , ,