De dragul vremurilor trecute

Scris de | 27 octombrie, 2010
De dragul vremurilor trecute

Cei care nu şi-au dezinstalat încă Mass Effect 2 de pe hard disk, aşteptând un DLC cu adevărat bun, se pot bucura acum de excelentul Lair of the Shadow Broker.

Mass Effect 2, unul dintre cele mai bune RPG-uri ale acestui an şi de ce nu, ale deceniului s-a bucurat până acum de numeroase DLC-uri (Downloadabe Content), care le-au oferit gamerilor noi arme, misiuni şi noi personaje care li s-au alăturat echipei. Dacă multe dintre acestea pot fi trecute cu vederea, nu este şi cazul primului DLC end game, care nu poate fi accesat decât după terminarea poveştii principale, intitulat Lair of the Shadow Broker. Pe lângă faptul că acesta face trecerea spre povestea următorului joc al trilogiei, Mass Effect 3,  Lair of the Shadow Broker readuce în scenă elementele care au asigurat succesul extraordinar al acestui titlu: acţiune explozivă, poveste matură, inteligentă şi locaţii senzaţionale. Şi să nu uităm de senzuala Liara T’Soni care îşi pune din nou puterile speciale în slujba ta, pentru a rezolva misterul unuia dintre cele mai misterioase personaje ale galaxiei, influentul Shadow Broker.

Pe viaţă şi pe moarte

După cum spuneam, Lair of the Shadow Broker necesită finalizarea poveştii principale a jocului pentru a putea fi accesat. Unul dintre motivele pentru care cei de la Bioware au decis să aleagă acest sistem este gradul destul de ridicat de dificultate al luptelor. Încă din primele momente vei fi pus în situaţia de a te confrunta cu un număr semnificativ de mercenari înarmaţi până în dinţi care te vor dezintegra în câteva secunde dacă nu eşti familiarizat cu sistemul de luptă al jocului. Bătăliile explozive sunt de altfel unul dintre punctele forte ale DLC-ului, alimentând jucătorii cu doza zilnică de adrenalină.

Citeste mai mult aici

Aboneaza-te la revista connect

Etichete: