Toate pentru unul

Scris de | 27 octombrie, 2010
Toate pentru unul

Segmentul aplicaţiilor dedicate tablet-ului iPad este îmbogăţit constant cu noi titluri. Află din connect care dintre acestea sunt demne să ocupe un loc în memoria gadget-ului tău.

Marvel Comics
iPad-ul a deschis poarta benzilor desenate în format digital, iar cei de la Marvel au profitat pe deplin de noua oportunitate de afaceri. Dacă nu îi ştii pe cei de la Marvel, probabil vei recunoaşte totuşi câteva dintre seriile pe care le-au lansat aceştia de-a lungul vremii: X-Men, Spiderman sau Fantastic Four.

Angry Birds HD

Dacă ai un iPhone sau iPod, nu ai cum să nu fi auzit de Angry Birds, unul dintre acele jocuri care creează dependenţă instant şi te ţine lipit cu ochii de ecran pe parcursul celor câteva sute de nivele. Acesta este disponibil acum şi într-o versiune aşa zis HD, pentru iPad, cu o grafică adaptată la ecranul cu diagonală mai mare.

Brushes

Brushes este undeva între Paint şi Photoshop, o aplicaţie care permite atât creearea de imagini noi cu ajutorul numeroaselor instrumente cât şi manipularea unor fotografii existente, stimulând creativitatea şi oferind un mod plăcut de relaxare. Meniul complex şi bine structurat îţi oferă accesul la o gamă largă de pensule şi texturi, pe care le poţi adapta nevoilor tale.

Napster

Probabil îţi aminteşti de Napster din zilele de început ale MP3-urilor. Serviciul a evoluat extrem de mult de atunci şi s-a extins şi spre noi segmente de piaţă, fiind disponibil atât pe iPhone cât şi pe iPad. Cu o interfaţă extrem de modernă şi de bine gândită, Napster îţi oferă acces la baza sa de peste 10 milioane de melodii contra unei taxe modice de 10 dolari pe lună.

Scrabble

Jocurile de societate clasice precum Monopoly sau Scrabble au tresărit fericite la auzul unor dispozitive precum tablet-urile. Pe ecranul de 9.7 inchi al iPad-ului tabla de joc pentru Scrabble este redată impecabil, iar răspunsul tactil excelent le permite jucătorilor să aşeze piesele precis. Jocul este creat în special pentru a fi jucat cu prietenii, fie local fie în reţea. În modul Party Play Mode poţi juca împreună cu până la patru prieteni, ducând distracţia la un alt nivel.

SoundHound

Lansată pe numeroase platforme printre care şi iPhone, aplicaţia SoundHound a fost portată şi pe tablet-ul iPad, unde vine în întâmpinarea utilizatorilor cu acelaşi număr de magie: identifică orice melodie din care trece prin microfonul aparatului, de multe ori chiar şi pe cele pe care le vei fredona. Momentele în care auzi o piesă nouă şi pierzi apoi timpul încercând să îi afli numele şi interpretul sunt de domeniul trecutului deoarece SoundHound îţi va afişa aceste date în mai puţin de patru secunde.

Weather HD

Aplicaţiile meteo au reprezentat mereu o categorie interesantă App Store-ului. Chiar dacă majoritatea dispozitivelor de la Apple au o aplicaţie integrată care oferă informaţii despre vreme, achiziţionarea unei aplicaţii speciale, precum Weather HD nu este o risipă financiară.
Cu ajutorul Weather HD vei avea acces la un adevărat spectacol vizual atunci când vrei să afli câte grade sunt afară.

GoodReader

Una dintre aplicaţiile care nu trebuie să lipsească de pe iPad este PDF reader-ul. Unul bun, dacă e să ne luăm după denumirea sa, este GoodReader, o aplicaţie robustă care afişează documente PDF încărcate din iTunes, descărcate de pe web sau sincronizate de pe Google Docs. Interfaţa este simplă, cu butoane uşor de localizat şi cu un aspect business.

Converbot

O aplicaţie care reuneşte sub o singură icoană aproape toate operaţiunile de conversie de care ai nevoie, Convertbot reuşeşte să impresioneze printr-un design inteligent şi inovaţie. Aceasta îţi permite să jonglezi cu peste 500 de unităţi de măsură din 20 de categorii, cum ar fi cele pentru măsurarea  distanţei, vitezei, temperaturii.

Foosball HD

Cu Foosball HD nu va mai trebui să ieşi până la barul de la colţ pentru a juca o partidă de fotbal de masă cu prietenii. Aplicaţia impresionează printr-un design grafic superb şi un control pe măsură. Fie că joci singur, contra unui oponent controlat de computer sau contra unui prieten, jocul este extrem de distractiv şi plin de momente memorabile. F

Etichete: