Noua serie BenQ BL, pentru mediului de afaceri

Scris de | 2 noiembrie, 2010
Noua serie BenQ BL, pentru mediului de afaceri

BenQ şi-a întregit oferta de monitoare bazate pe matricea VA, cu noua serie destinată mediului de afaceri, bazată pe ergonomie, consum redus de energie şi uşurinţă în utilizare. Noua gamă de monitoare introduce pe lângă posibilitatea de ajustare pe patru direcţii pentru a păstra o poziţie anatomică corectă la birou şi o tehnologie nouă, denumită Automatic Eye-Protect Sensor, care permite ajustarea automată a luminozităţii monitorului, în funcţie de condiţiile de iluminare ambientală.

„Cu acestă nouă serie de monitoare care adresează direct zona corporate, suntem mândri să fim singurul brand de monitoare LCD care oferă display-uri LED pentru toate segmentele de utilizatori: home-entertaiment, slim&stylish, business, gamming, green Eco, monitor TV, True Color (VA panel). Prin această nouă gamă de produse continuăm politica de introducere pe piaţă a produselor caracterizate prin performanţe tehnice de top la preţuri cât mai accesibile. Considerăm că garanţia de 3 ani de tipul „pick-up & return” având costurile suportate în întregime de BenQ, disponibilă pe întreg teritoriul României, va fi pe lângă caracteristicile tehnice şi costul scăzut, un factor de selecţie important pentru administratori” a declarat Dragoş Salamac Team Leader BenQ pentru România.
Având în vedere faptul că noile monitoare din seria BL oferă o paletă largă de dimensiuni între 19” şi 24”, formate de ecrane: 5:4, 16:10, 16:9 şi rezoluţii de la 1280×1024(SXGA) până la 1920×1080 (Full HD), acestea vor răspunde unei multitudini dintre necesităţile de utilizare specifice monitoarelor adaptate zonelor de birouri. Modelul BL2400PT se bazează pe noile pannel-uri de tip VA, acestea având un unghi de vizibilitate crescut, de 178° (din orice unghi stânga / dreapta / sus / jos), culori fidele, un negru mai intens, un contrast bine definit şi o claritate de excepţie. BL2400PT oferă un contrast nativ de 3000:1 (cel mai mare contrast dinamic 20Milioane:1 existent pe piaţă), rezoluţie Full HD 1080p, permiţând redarea imaginii în format 16:9 pe o diagonală de 24”.
Noile monitoare destinate zonei de business BenQ BL sunt disponibile prin intermediul partenerilor BenQ: Darer, IT Direct, RHS, Scop, la un preţ estimat între 649 şi 1199 RON inclusiv TVA în funcţie de diagonală şi caracteristici tehnice.

Etichete: , , , ,