Monitor elegant pentru divertisment

Scris de | 9 noiembrie, 2010
Monitor elegant pentru divertisment

Philips lansează în România noul monitor Full HD 224E2SB ce dispune de comenzi SmartTouch care vor înlesni accesul utilizatorilor în universul jocurilor şi a filmelor. Monitorul suplu şi elegant va avea un preţ recomandat de 799 Lei.
Monitorul Philips 224E2SB se poate conecta prin portul HDMI la camere foto sau video compatibile, vizualizarea imaginilor sau a filmelor fiind mult mai confortabilă alături de prieteni. La fel, conectat la o consolă Playstation, monitorul se descurcă excelent.
Ecranul LCD Full HD dispune de o rezoluţie de 1920x1080p şi butoane de control SmartTouch, care înlocuiesc butoanele de dimensiuni mari. Sensibile la cea mai mică atingere, butoanele SmartTouch pot, de exemplu, să pornească monitorul sau să crească luminozitatea şi claritatea imaginii cu LightFrame. Când sunt activate, pictogramele SmartTouch se aprind pentru a arăta faptul că au fost selectate.
Contrastul de 500000:1 va asigura imagini vibrante şi vii. Tehnologia SmartContrast creşte contrastul cu un nivel superior de negru şi randarea exactă a umbrelor şi a culorilor întunecate. Două boxe puternice integrate în monitor redau sunetul.
Raportul de aspect original de 16:9 oferă o afişare excelentă a jocurilor şi clipurilor video, fără bare în partea superioară sau inferioară a imaginii şi fără pierderi de calitate generate de scalare.

Etichete: , , ,