Un e-book special

Scris de | 16 noiembrie, 2010
Un e-book special

Toshiba anunţă primul e-book regional, scris pe Facebook, creat pentru a celebra aniversarea a 25 de ani de la primul laptop disponibil pe piaţa globală. Cu această ocazie, Toshiba îşi invită, începând de astăzi, fanii de pe paginile regionale de Facebook să scrie despre prima experienţă cu laptopul sau calculatorul, până la data de 1 decembrie.
Deborah Scharnhoop, Coordonator Marketing Toshiba, Sud-Estul Europei şi Israel: “Am creat primul laptop pentru piaţa globală acum 25 de ani şi astăzi putem spune că acel vis s-a tranformat în istorie. Continuăm să celebrăm aniversarea a 25 de ani prin crearea unui e-book regional, scris de fanii noştri de pe Facebook din 7 ţări şi astfel, în acest mod, fiecare utilizator are şansa de a ne spune povestea sa despre prima experienţă cu laptopul sau calculatorul.”
Concursul se va desfăşura în 7 ţări: Bulgaria, Croaţia, Grecia, Israel, România, Serbia şi Slovenia. Pentru a putea participa, utilizatorii români trebuie să fie fani ai paginii de Facebook Toshiba România. Premiul cel mare, acordat celei mai bune poveşti din fiecare ţară, va fi un Folio 100.

Etichete: , , , , ,