trafic.ro contorizează vizitatorii de pe mobil

Scris de | 23 noiembrie, 2010
trafic.ro contorizează vizitatorii de pe mobil

Trafic.ro lansează un instrument de analiză al traficului generat de utilizatorii de telefoane mobile. Începând cu luna noiembrie, clienţii trafic.ro au acces la statistici privind audienţa provenită pe site-urile lor de pe un terminal mobil.

Statisticile pot fi accesate pe trafic.ro din profilul site-urilor şi oferă informaţii referitoare la: traficul pe zi, reţele şi modele de telefoane mobile.

Noua statistică permite analiza zilnică şi săptămânală a evoluţiei traficului de pe mobile (vizitatori şi afişări). Clienţii trafic.ro pot înţelege astfel modul în care vizitatorii îşi folosesc telefoanele mobile pentru a interacţiona cu site-ul şi conţinutul acestuia.

Totodată, sunt disponibile statistici detaliate legate de brandurile şi modelele de telefoane mobile de pe care s-au făcut accesările.

Pentru a-i ajuta pe propietari să ia decizii legate de optimizarea site-urilor pentru un tip de telefon sau altul, trafic.ro furnizează date detaliate pentru fiecare terminal în parte (model, dimensiune ecran, sistem de operare, capabilităţi tehnice) împreună cu evoluţia folosirii acestuia.

Etichete: , , ,