HTC continua sa plaseze utilizatorul in centrul atentiei

Scris de | 29 noiembrie, 2010
HTC continua sa plaseze utilizatorul in centrul atentiei

connect a discutat despre ceea ce îi aşteaptă pe utilizatori din partea HTC în ceea ce priveşte terminalele cu Windows Phone 7 cu Nikitas Glykas, Director Regional al HTC Europa de Sud Est și Orientul Mijlociu.

Nikitas Glykas

connect: Sunteţi în vârful lansării Windows Phone 7, cu cinci modele lansate deja. Care sunt acestea şi ce aduce nou fiecare dintre ele?
Nikitas Glykas: HTC este cel mai vechi partener Microsoft în segmentul telefoanelor mobile și lansează un număr mai mare smartphone-uri Windows Phone 7, în mai multe țări și prin mai mulți operatori decât producătorii concurenți. Cele cinci telefoane Windows Phone 7 anunțate deja oferă o combinație de funcții și specificații tehnice la cel mai înalt nivel, iar fiecare dintre acestea se adresează unei alte tipologii de utilizator, pentru a putea răspunde așteptărilor unui public cât mai mare.
Datorită difuzorului glisant care oferă sunet de înaltă fidelitate și sunet virtual surround prin tehnologiile Dolby Mobile și SRS WOW HD, modelul HTC 7 Surround devine cea mai elegantă și comodă metodă pentru ascultarea muzicii preferate împreună cu prietenii.
HTC Mozart a fost conceput pentru buna dispunere a utilizatorilor printr-o experiență audio care înconjoară prin sunetul virtual surround de înaltă fidelitate. Telefonul HTC 7 Mozart este subțire și solid, aspecte care se datorează construcției dintr-o singură bucată de aluminiu șlefuit; iar rezultatul arată la fel de bine precum sună.
HTC 7 Trophy stăpânește puterea platformei Xbox LIVE datorită procesorului foarte performant de 1 GHz, care oferă o experiență neîntreruptă și rapidă de joc, dar și sunet de înaltă fidelitate, virtual surround.
HTC 7 Pro oferă maximum de productivitate împreună cu un set complet de funcții multimedia și răspunde astfel nevoilor utilizatorilor business care doresc să obțină cât mai mult de la telefonul lor, atât pentru distracție cât și pentru rezolvarea sarcinilor de la birou, oriunde s-ar afla.
HTC HD7 este optimizat pentru vizionarea conținutului video pe ecranul de 4,3” de  înaltă rezoluție, oferă captură video High Definition și o experiență de joc concentrată pe Xbox LIVE.

connect: Prin ce se deosebesc noile modele de restul portofoliului HTC (bineînţeles, în afară de utilizarea noului sistem de operare)?
Nikitas Glykas: Oferim materiale de cea mai bună calitate și specificații de top pentru toate telefoanele noastre, dar ținând cont de cerințele hardware extrem de ridicate ale sistemului de operare Windows Phone 7, cele cinci noi telefoane HTC reprezintă vârful de lance al experienței și măiestriei HTC și oferă un echilibru perfect între designul elegant și specificațiile foarte puternice. Prin aceste cinci noi terminale, HTC continuă să plaseze utilizatorul în centrul atenției, dar aduce în prim plan si idei cu totul noi, care fac ca lucrurile sa funcționeze pur și simplu și să transforme utilizarea telefonului într-un proces mai simplu și mai natural. De asemenea, filosofia Quietly Brilliant este înglobată în idei precum stativul telefonului HTC HD7 sau Hub-ul HTC disponibil pentru toate modelele Windows Phone 7.

connect: Cât de mult s-a lucrat la realizarea noilor aparate şi cât de apropiată a fost relaţia cu Microsoft în dezvoltarea acestora?

Citeste mai mult aici

Aboneaza-te la revista connect

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: