LG Optimus One îşi face intrarea în România

Scris de | 29 noiembrie, 2010
LG Optimus One îşi face intrarea în România

LG anunţă introducerea pe piaţa din România a modelului LG Optimus One, echipat cu sistemul de operare Android 2.2 (Froyo).
Optimus One este primul smartphone cu Android 2.2, Froyo, oferit de LG pe piaţa din România. Această platformă permite navigarea pe internet cu o viteză de până la 3 ori mai mare, datorită optimizării browserului.
Ca şi specificaţii, aparatul are un display touch capacitiv de 3.2 inchi cu rezoluţia de 320 x 480, Wi-Fi, cameră de 3.15 megapixeli cu autofocus, face detection şi geo tagging, procesor de 600 Mhz şi memorie de până la 32 GB pe card micro SD.
Cu un management al memoriei optimizat, performanţa în ce priveşte deschiderea şi rularea aplicaţiilor este mult imbunatăţită.
În plus, Optimus One permite instalarea aplicaţiilor direct pe cardul microSD, astfel că utilizatorii nu mai sunt limitaţi de memoria internă, iar opţiunea de updatare automată pentru programele Android 2.2. oferă usurinţa utilizării celor mai noi versiuni ale aplicaţiilor preferate.
LG Optimus One este disponibil in oferta Vodafone, la un pret de 39 euro (TVA inclus) cu Vodafone Complet 800 si Internet pe Mobil plus la abonament pe 2 ani.

Etichete: , , , , ,