Noi opţiuni Vodafone de Internet pe mobil

Scris de | 30 noiembrie, 2010
Noi opţiuni Vodafone de Internet pe mobil

Vodafone Romania lansează o oferta atractiva de Internet pe mobil, creata special pentru utilizatorii de smartphone care calatoresc mult si au nevoie constanta de roaming. Cu noile optiuni Smartphone cu roaming inclus, clientii Vodafone pot naviga pe Internet fara griji atunci cand se afla in strainatate, la tarife promotionale incepand de la 15,87 EUR / luna (fara TVA).

Noile optiuni de Internet pe mobil in roaming vor fi disponibile la inceputul lunii decembrie, atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru clientii de business, utilizatori ai serviciilor pe baza de abonament.

Optiunea Internet pe mobil roaming integrat 500 MB ofera utilizatorilor trafic national inclus de 500 MB plus trafic in roaming de 500 MB, la tariful promotional de 15,87 EUR / luna (fara TVA), in 15 tari europene, prin retelele Vodafone sau partenere.

Clientii Vodafone cu nevoi extinse de comunicatii si care doresc sa acceseze Internetul de pe telefonul mobil intr-un numar extins de destinatii pot alege optiunea Internet pe mobil roaming integrat 1 GB, cu trafic national inclus de 1 GB la care se adauga 1 GB trafic de date in roaming, la tariful de 29,67 EUR / luna (fara TVA). Acest pachet include un numar suplimentar de 28 de destinatii din lume .

Etichete: , , ,