Sonorizare pentru mobil

Scris de | 7 decembrie, 2010
Sonorizare pentru mobil

Noile difuzoare portabile X-Mini V1.1 se dovedesc a fi partnerul ideal de sunet al mobilului, oferind un sunet puternic într-o carcasă atractivă, cu o greutate aproape insesizabilă, de 57 de grame. Boxele se cuplează fără probleme la media playere, telefoane și netbook-uri printr-un cablu cu mufă jack de 3.5 mm încastrat în carcasă.
Nu vei avea probleme nici cu energia ţinând cont de faptul că X-Mini V1.1 sunt independente din punct de vedere energetic graţie unui acumulator intern de tip Li-Ion Polymer poate fi încărcat prin interfața USB. Autonomia în redarea continuă este de până la 6 ore.

X-Mini beneficiază de sistemul „Buddy-Jack”, prin intermediul căruia se pot interconecta mai multe difuzoare similare. Numărul de interconectări în lanț nu este limitat, recordul fiind de 1000 de unități, conform X-Mini Pte Singapore.

Boxa portabilă X-Mini V1.1 este disponibilă la prețul de aproximativ 78 RON în variantele coloristice negru și roșu prin rețeaua de parteneri autorizati și pe site-ul de portofoliu FunGadgets.ro

Etichete: , , , ,