Clientii Cosmote pot primi mesaje de pe twitter prin sms, gratuit

Scris de | 6 ianuarie, 2011
Clientii Cosmote pot primi mesaje de pe twitter prin sms, gratuit

Incepand de astazi, clientii operatorului de telefonie mobila Cosmote, pot primi mesaje de pe twitter prin sms, gratuit.

„Twitter s-a transformat intr-un mediu de comunicare relevant pentru utilizatorii Cosmote, de aceea am decis sa le usuram experienta abordarii social media cu un produs de mesagerie care le ofera tuturor clientilor posibilitatea de a primi alerte Twitter, gratuit. Deoarece utilizatorii romani de Twitter sunt foarte influenti in domeniile lor de activitate, familiarizati cu tehnologiile si buni comunicatori, am lansat acest nou serviciu pentru a le completa experienta de utilizare a internetului pe mobil”, a declarat Gabriel Ionita, Senior Manager, Products & Services Development, Cosmote Romania.

Utilizatorii Cosmote pot trimite astfel „tweet-uri”, vor fi la curent cu mesajele prietenilor pe care ii urmaresc pe twitter, pot seta intervalul de timp in care sa primeasca notificarile si pot accesa prin web’n’walk platforma de micro-blogging.

Pentru a activa serviciul, trebuie ca utilizatorul sa detina un cont de twitter activ sau sa creeze unul. Sincronizarea cu contul Twitter va fi facuta prin trimiterea unui text din cele listate de cont (de exemplu: START) la numarul scurt 89338,  apoi utilizatorul va primi un mesaj de confirmare. Odata activat serviciul, utilizatorul va putea sa gestioneze conturile urmarite. De asemenea, activarea poate fi facuta si pe site-ul twitter.com

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,