HTC lansează trei smartphone-uri 4G

Scris de | 7 ianuarie, 2011
HTC lansează trei smartphone-uri 4G

HTC și-a subliniat în cadrul CES 2011 supremația pe segmentul smartphone-urilor 4G, lansând trei noi modele impresionante: EVO Shift 4G, ThunderBolt și Inspire 4G.
Creat pentru cei de la Sprint, noul HTC EVO Shift 4G este, după cum îi spune numele un mobil 4G cu tastatură glisantă QWERTY, dimensiuni compacte, display touch de 3.6 inchi, cameră de 5 megapixeli ce filmează video 720p, Android Froyo și un preț de plecare de 149,99 $.
HTC ThunderBolt, disponibil prin Verizon, este unul dintre primele smartphone-rui LTE din lume și vine cu conectivitate Skype, ecran de 4,3 inch, cameră video frontală și pe capacul din spate, suport DLNA integrat, procesor Snapdragon de 1 GHz, DLNA și cea mai nouă versiune a HTC Sense.
HTC și AT&T au lansat HTC Inspire 4G, care aduce conectivitate 4G HSPA+, un display gigant de 4.3 inchi, o cameră de 8 megapixeli, sunet Dolby și SRS surround sound, funcție activă de corectare a zgomotului de fond și design elegant obținut prin prelucrarea unui singur bloc de aluminiu.

Etichete: , , , ,