Microsoft Kinect şi cabine virtuale de probă în zona High-Tech a centrului Cocor din Bucureşti

Scris de | 27 ianuarie, 2011
Microsoft Kinect şi cabine virtuale de probă în zona High-Tech a centrului Cocor din Bucureşti

Centrul comercial Cocor din Bucureşti a lansat astazi o zona de High-Tech entertainment, Galeria Avatar, la etajele 3, 4 si 5 ale magazinului, unde clienţii au posibilitatea să experimenteze sistemul Microsoft Xbox Kinect.
Zona de High-Tech entertainment ofera gratuit clientilor posibilitatea de a-si anima propriul avatar la scara reala (1:1), pe proiectii cu diagonala de 400 cm, prin intermediul Kinect.
Sistemul dotat cu senzori de miscare, îi permite jucatorului sa controleze comenzile virtuale din jocuri prin simple miscari ale corpului si comenzi vocale, fara a avea nevoie de alte dispozitive.
In paralel, Cocor aduce in premiera pe piata din Romania cabina virtuala de proba. Prin scanarea corpului se obtin peste 200 de masuri corporale ale fiecarui individ, construind astfel un avatar in baza caruia clientul poate proba virtual colectiile ce pot fi gasite in magazinul Cocor, prin accesarea unei baze de date speciale.
„COCOR este unic pe piata din Romania si prin Cocor Media Chanel, cea mai mare fatada media din Europa, realizata in urma unei investitii de 4 milioane euro. Cocor Media Channel este singurul suport digital outdoor din tara, dotat cu traffic counter. In luna octombrie 2010, traficul Cocor Media Channel a inregistrat in medie 98.000 autovehicule/zi” a adaugat Dan Barbulescu.

Etichete: , , , , ,