Update la hărţile de GPS Mio

Scris de | 4 februarie, 2011
Update la hărţile de GPS Mio

Dacă ai un GPS Mio din gama Moov, Spirit sau C, intra pe site-ul companiei,pe www.mio.com.ro pentru a beneficia de un nou update de hărţi lansat la începutul acestui an.
Noutăţile incluse la fiecare update privesc pe de o parte acoperirea reţelei rutiere incluzând modificările în trama stradală a oraşelor sau noile proiecte de infrastructură şi pe de altă parte informaţii complexe care cresc experienţa de navigaţie cum ar fi, POI-Uri (Puncte de Interes), informaţii turistice referitoare la atracţiile din jur, cărţi de călătorie etc.
Reprezentantii Mio estimează că la ora actuală, pe piaţă există peste 150.000 GPS-uri care s-ar putea bucura de noile hărţi, fie gratuit în cazul celor vândute anul trecut sau contra cost pentru celelalte.
Oferta de update-uri online disponibilă pentru dispozitivele din gamele C, Moov şi Spirit se întregeşte la începutul anului acesta cu 4 noi produse SD destinate seriei Moov şi Spirit. Dintre acestea unul conţine harta României şi are preţul de 44.95 Euro, un altul include Europa Centrală şi de Est incluzând Austria, Germania, Elveţia, Cehia, Ungaria, Polonia şi Slovacia la un preţ de 49.95 Euro, un al treilea acoperind Europea de Est şi încluzând hărţile Albaniei, Belarusului, Macedoniei, Republicii Moldova, Cehiei, Ungariei, Turciei, Letoniei, Lituaniei, Estoniei, Poloniei, Slovaciei, Croaţiei, Greciei, României, Bulgariei, Bosniei Herţegovina, Ucrainei, Muntenegrului şi Serbiei la un preţ de 59,95 Euro.
Cea mai complexă hartă inclusă pe un card SD din oferta Mio Technology, este harta întregii Europe, disponibilă la un preţ de 69,94 Euro.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,