Surf, Share si Play – Belkin lanseaza o noua gama de routere

Scris de | 10 februarie, 2011
Surf, Share si Play – Belkin lanseaza o noua gama de routere
Mai multe despre noua gama de routere de la Belkin veti putea citi in luna martie, in numarul 95  al revistei connect, redactia urmand a testa in perioada urmatoare fiecare dintre cele 3 modele.

Surf, Share si Play, denumite astfel pentru a usura alegerea unui model de router pentru nevoile utilizatorilor, vin in sprijinul celor mai putin tehnici, care intampina probleme in configurare.

Surf, Share, Play, Belkin

„Este pentru prima dată când reţelistica de acasă devine atât de simplă” a declarat Gary Tubb, director administrativ Belkin UK. „Pe măsură ce conţinutul multimedia creşte în permanenţă, utilizatorii caută experienţe noi şi interesante pe care să le obţină cu fotografiile, muzica şi clipurile lor video. Belkin a adus laolaltă o experienţă simplificată pentru utilizator cu rutere suficient de puternice şi inteligente să asigure experienţe excelente de reţelistică, adăugând aplicaţii uşor de utilizat. Acum, chiar şi cel mai puţin experimentat utilizator de reţea poate obţine mai mult din conţinutul său digital.”

Noile modele sunt concepute sa usureze clientilor conectarea la internet,  conectarea dispozitivelor de calcul si divertisment cu ajutorul unor aplicatii inteligente. Instalarea unui router precablat din noua gama Belkin se face foarte usor, fiecare dintre ele venind cu firele conectate si cu instructiuni clare (+imagini), iar cd-ul face toata treaba dupa ce sunt specificate cateva setari. Fiecare router este dotat cu aplicatii destinate setarilor automate de securitate si si autodepanare, rezolvand automat problemele de retea.

Modelul Surf de la Belkin este destinat pentru cei care doresc sa navigheze pe Internet de oriunde din locuinta lor fara a intampina probleme.  Modelul Share usureaza partajarea, imprimarea si backupul de fisiere (fotografii, muzica sau documente personale) in mod wireless catre un hard disk extern, aplicatia Prin Genie permitandu-va conectarea la orice imprimanta USB multifunctionala. Play si Play Max, modelul de varf din noua gama lansata, ofera de asemenea , lucrul in retea la inalta performanta, in banda dupla simultana, la cele mai mari viteze, pentru transmiterea streaming a materialelor video HD, redarea muzicii si acces la jocurile online.

Principalele aplicaţii şi caracteristici ale gamei Surf, Share, Play şi Play Max includ:

  • Pornire uşoară – toate ruterele sunt livrate precablate, eliminând mare parte a confuziei dintr-un proces normal de instalare, fără să fie nevoie de conectarea lor la computer pentru a le configura.
  • Securitate preconfigurată – securitate instantanee a reţelei după scoaterea din ambalaj.
  • Self Healing – detectează şi rezolvă automat problemele de reţea şi rulează în mod regulat scanări de întreţinere.
  • Memory Safe – efectuează automat o salvare de siguranţă a fotografiilor preţioase şi a fişierelor importante pe hard discul extern.
  • Print Genie – imprimă în mod wireless de pe orice computer aflat în reţea, de oriunde din locuinţă. Funcţionează cu orice imprimantă USB multifuncţională şi, spre deosebire de un server de imprimare, vă permite să utilizaţi şi funcţia de scanare.
  • Music Mover – redă fişiere MP3 din colecţia muzicală pe sistemul home stereo, în mod wireless. Conectaţi la ruter hard discul extern pe care vă stocaţi muzica – şi transmiteţi muzica de pe computer pe sistemul stereo prin intermediul unor dispozitive ca Xbox 360® şi PlayStation® 3.
  • Music Labeller – identifică şi etichetează automat melodiile cu titlul, artistul şi genul corespunzător.
  • Daily DJ – sugerează zilnic liste de redare personalizate din colecţia de muzică, în funcţie de dispoziţia dumneavoastră.
  • Torrent Genie – descarcă fişiere media de mari dimensiuni, cum ar fi filme, muzică şi jocuri când computerul este oprit.
  • Bit Boost™ – prioritizează traficul în reţea pentru conţinutul video, jocuri şi VoIP, permiţându-vă să selectaţi cu uşurinţă cele mai importante fluxuri de date pentru un trafic de reţea fără întreruperi

Gama de rutere Surf, Share şi Play va fi disponibilă la o gamă extinsă de distribuitori si retaileri, de la mijlocul lunii februarie 2011 la preturi incepand cu 169.99 RON pentru modelul Surf si pana la 639.99 RON pentru modelul Play Max.

Etichete: , , , , ,