CeBIT 2011: Asus prezintă patru tablet-uri, noua serie de laptop-uri Asus K şi tehnologia de motion sensing WAVI Xtion

Scris de | 2 martie, 2011
CeBIT 2011: Asus prezintă patru tablet-uri, noua serie de laptop-uri Asus K şi tehnologia de motion sensing WAVI Xtion

ASUS a ales ca temă a participării la Cebit 2011 conceptul – “Live and Work in the Cloud”. Conceptul este evidenţiat prin prezentarea a patru tablet-uri – Eee Slate EP121, cu ecran de 12 inchi, Eee Pad MeMO, Eee Pad Slider cu tastatură glisantă şi Eee Pad Transformer, precum şi prin cea mai nouă tehnologie cu senzori de mişcare denumită WAVI Xtion (pronunțată “way-vee action”). WAVI Xtion le permite utilizatorilor să acceseze de la distanţă conţinutul aflat pe calculatoarele proprii prin gesturi simple, din faţa televizoarelor lor.
Asus a mai adus la CeBIT 2011 noile notebook-uri din seria K și o gamă largă de echipamente pentru jocuri video.

Noua serie ASUS K combină puterea pentru multitasking a celei de-a doua generații de procesoare Intel Core și grafica NVIDIA GeForce pentru a oferi un divertisment spectaculos pe ecrane cu diagonale de 14”, 15.6”, 17.3” și 18.4”. Modelele sunt disponibile într-o varietate de culori – maro, argintiu, roșu, auriu, verde, albastru, roz și alb. Laptopurile utilizează panouri din aluminiu texturat în mod unic, durabil și stilat în același timp.

Seria de portabile ASUS K include și noile procesoare AMD Brazos cu grafică avansată pentru multimedia și jocuri rulate mai fluent. Toate notebook-urile din serie folosesc tehnologia exclusivă ASUS IceCool care menține palm rest-ul rece, crescând confortul în timpul utilizării prelungite.

Etichete: , , , , , , , ,