Xbox 360 Elite Slim si Xbox 360 Kinect, la preţuri avantajoase

Scris de | 10 martie, 2011
Xbox 360 Elite Slim si Xbox 360 Kinect, la preţuri avantajoase

Consolele XBOX360 Elite Slim 250 GB și XBOX360 Slimline Console 4 GB Kinect sunt disponibile acum în oferta KOYOS.ro la preţuri foarte avantajoase.

Ambele modele oferă aceeași putere de procesare determinată de procesorul PowerPC Tri-Core Xenon de 3.2 GHz și de cei 512 MB de memorie RAM GDDR3. Procesarea video cade în grija chip-ului grafic ATI Xenos de 500 MHz, iar stocarea datelor este asigurată de hard disk-ul de 250 GB, în cazul modelului Elite Slim, iar pentru Xbox 360 Slimline, datele sunt stocate pe memoria internă flash de 4GB.

Interactivitatea şi controlul consolei ating o nouă dimensiune prin sistemul Microsoft Kinect datorită senzorilor extrem de precişi şi camerei RGB care scanează practic orice jucător și orice obiect, astfel încât gamerul devine el însuși controllerul pentru joc. Orice mișcare este transmisă în timp real, indiferent dacă este vorba despre mișcări în plan orizontal, vertical, mișcări de apropiere sau depărtare față de senzor, rotiri, etc.

Senzorul Kinect include și microfon pentru controlarea vocală în cazul jocurilor compatibile. Prin simpla apelare vocala „Xbox” gamerii pot descoperi o serie de comenzi vocale prin care se poate controla, de exemplu redarea filmelor HD, fără telecomandă.

Consola Xbox 360 este disponibilă în varianta Elite Slim la prețul de 1.199 RON, iar varianta Slimline cu senzor Kinect si Kinect Adventures la preţul de 1.550 RON.

Etichete: , , , , , , , ,