14 ore autonomie cu noul VAIO S

Scris de | 23 martie, 2011
14 ore autonomie cu noul VAIO S

Sony VAIO SSony introduce o nouă gamă de notebook-uri subţiri prin seria VAIO S de 13,3” (33,7cm), care reuneşte trei caracteristici esenţiale pentru utilizatorii business: puterea, design-ul şi mobilitatea.

Noua serie de notebook-uri VAIO S se diferenţiază printr-un design perfect plat, elegant, integrând materiale care asigură robusteţea şi greutatea redusă a modelelor. Carcasa notebook-urilor este construită din aliaj de magneziu cu un suport ergonomic pentru palmă din aluminiu, iar noua articulaţie este ascunsă inteligent în spatele carcasei şi nu distrage atenţia de la ecran. Grosimea sistemului a fost redusă la mai puţin de 24mm, iar greutatea este de aproximativ 1,75kg, ideală pentru călătorii.

În seria inovaţiilor, VAIO S utilizează un concept nou de baterie, care permite prelungirea autonomiei pentru o activitate prelungită zi şi noapte. Bateria internă lithiu-polymer asigură suficientă energie pentru o activitate de până la 7 ore (în modul Stamina). Dar, autonomia poate fi dublată cu ajutorul bateriei externe, plate, care poate fi încărcată separat, fără a fi conectată la PC. În plus, bateria externă poate fi ataşată  la PC fără să fie nevoie de închiderea sistemului sau deconectarea bateriei interne, sporind autonomia până la 14 ore.


Noul Sistem Grafic Hibrid Dinamic optimizează în mod inteligent performanţele grafice în funcţie de gradul de dificultate al activităţii, comutând automat sau manual între unitatea Intel integrată şi unitatea grafică AMD Radeon™ HD seria 6000. Avantajul principal al sistemului hibrid este asigurarea permanentă a echilibrului între performanţă şi autonomie, fie că urmăriţi un film HD fie că pur şi simplu luaţi notiţe.

Ecranul VAIO Display Plus de 13,3” (33,7cm) animează documentele şi conţinutul multimedia printr-o excelentă luminozitate, contrast sporit şi claritate. Acoperirea avansată anti-reflexie a ecranului permite vizualizarea documentelor în orice condiţii de iluminare. Cu o rezoluţie de 1366×768 ecranul panoramic este perfect proporţionat pentru afişarea a două pagini web una lângă alta.

Tastatura iluminată cu taste izolate permite tastarea comfortabilă zi şi noapte. Senzorul de lumină ambiantă reduce iluminarea ecranului şi porneşte iluminarea tastaturii asigurând confortul şi creşterea autonomiei atunci când lumina ambiantă e insuficientă.

Noua serie VAIO S este concepută pentru maximizarea productivităţii zilnice. Funcţia Fast Boot reduce timpul de pornire al sistemului cu 50%. Funcţia se dovedeşte extrem de utilă în situaţii în care este nevoie de accesarea rapidă a datelor de pe sistem (atunci când vă grăbiţi spre aeroport de exemplu). În plus, datorită butonului WEB utilizatorii pot accesa, în câteva secunde, un browser rapid de Internet. Ideal pentru verificarea de ultim moment a unor e-mail-uri în holul de la “Plecări”

Modemul 3G de bandă largă încorporat vă permite să fiţi conectat oriunde şi oricând cu până la 7.2Mbps, prin intermediul reţelelor de telefonie mobilă.

Accesoriile disponibile includ bateria externă BPSC24, livrată cu propriul adaptor de încărcare, o staţie de docking/multiplicator de porturi cu design subţire, huse şi genţi din piele.

Specificatii:

Model
VPCSB1A9E/B
Procesor Intel® Core™ i7-2620M
Genuine Windows® 7 Professional (64bit)
Memorie 8GB DDR3 1333Mhz SDRAM
Unitate de stocare Memorie flash SSD 128GB
Ecran 33.7cm (13.3”) VAIO Display Plus (1366×768)
Sistem hibrid de grafică AMD Radeon™ HD 6630M + Intel® HD Graphics
Unitate optică Blu-ray Disc™ ROM Drive cu DVD SuperMulti
Altele WLAN 802.11b/g/n; 3G WWAN; Bluetooth® 2.1; Hi-Speed USB 2.0 (x2), SuperSpeed USB 3.0 (x1); Camera web HD”Exmor”; Butoane VAIO Assist, Fast boot
Dimensiuni (DxHxW) 224,5 x 23,9 x 331mm (aproximativ)
Greutate Aproximativ 1,75kg (cu bateria integrată)

Etichete: , , , , ,