Bing se bazează pe sugestiile de pe Facebook

Scris de | 17 mai, 2011
Bing se bazează pe sugestiile de pe Facebook

Motorul de căutare Bing al celor de la Microsoft va avea de acum o relaţie mult mai strânsă cu site-ul de socializare Facebook.

În cazul în care utilizatorul este logat la contul de Facebook în timp ce foloseşte Bing, rezultatele sale returnate vor fi influenţate de recomandările şi subiectele abordate de cercul său de prieteni de pe Facebook.
Acestea nu sunt singurele modificări aduse motorului de căutare Bing. Like-urile prietenilor de pe Facebook vor conta şi ele în returnarea rezultatelor.
O altă funcţionalitate, denumită Conversational Search îţi permite să iei legătura cu prietenii online şi să îi consulţi atunci când ai de luat o decizie. Spre exemplu dacă vei căuta cuvântul Bucureşti, Bing îţi va afişa şi o listă cu prietenii tăi de pe Facebook care locuiesc în Capitală şi pe care îi poţi contacta urmând link-urile adiacente.
Microsoft a declarat că noile modificări aduse motorului de căutare Bing îl duc mai aproape de conceptul de „motor de luare a deciziilor”, acesta neamifiind o simplă unealtă de găsire a informaţiei.

Etichete: , , , ,