Culori de vară şi Bass Boost odată cu noile Sony Walkman B

Scris de | 17 mai, 2011
Culori de vară şi Bass Boost odată cu noile Sony Walkman B

Sony lansează noi modele din seria de playere mp3 Walkman NWZ-B160, gadget-uri ultra portabile, cu un design atractiv şi funcţii avansate. Noua serie Walkman B permite încărcarea rapidă a playerului – după 3 minute de alimentare aparatul va reda muzică pentru 1 ora şi 30 minute, iar controlul este extrem de lejer, majoritatea funcţiilor fiind controlate cu un singur buton.

Transferul de melodii este lejer, de tip drag and drop, iar tehnologia de căutare a melodiei preferate, denumită ZAPPIN, permite navigarea rapidă prin fişierele audio. Doar atingeţi butonul ZAPPIN pentru o previzualizare scurtă a fiecărei melodii, fără a mai căuta prin meniu sau liste de preferinţe. Nu lipseşte nici funcţia Bass ce oferă un plus de putere pe frecvenţele joase.

Cântărind doar 28g, cu o dimensiune mai mică de 10cm, modelele din seria Walkman B atrag privirile mulţumită celor două nuanţe asortate, în variante de culori contrastante.

O altă noutate este clipul detaşabil ce permite ataşarea modelului Walkman la o curea, la o bretea a genţii sau de buzunarul bluzei.

Noile modele Walkman NWZ-B160 sunt disponibile în România din iunie.

Etichete: , , , ,