D-Link lansează mydlink: Supraveghere de la distanţă

Scris de | 17 mai, 2011
D-Link lansează mydlink: Supraveghere de la distanţă

D-Link îţi pune la dispoziţie o soluţie extrem de simplă de a-ţi monitoriza locuinţa direct de pe smartphone, tabletă sau laptop – portalul mydlink.
Sistemul este simplu de instalat – doar introduceţi CD-ul care însoţeşte orice cameră compatibilă mydlink pentru a începe instalarea şi doar după câteva click-uri totul este gata. mydlink va detecta camerele compatibile instalate în locuinţa dvs. şi le va îngloba într-o reţea, permiţând accesul simplu la imaginile dvs. din orice locaţie unde există acces Internet, accesând www.dlink.ro/mydlink.
Soluţia ideală pentru supravegherea de la birou a animalelor de casă, a copiilor din camera alăturată sau a întregii locuinţe atunci când sunteţi plecat, mydlink poate suporta până la 4 camere compatibile mydlink.
mydlink este disponibil pentru noile camere D-Link DCS-930L Wireless N pentru acasă şi D-Link DCS-932L Wireless N Zi & Noapte pentru acasă.
Spre deosebire de camerele web tradiţionale, modelele DCS-930L şi DCS-932L încorporează un CPU şi server web, ceea ce înseamnă că ele vor funcţiona fără a avea nevoie de un calculator pornit.
Noile camere D-Link DCS-930L Wireless N pentru acasă şi D-Link DCS-932L Wireless N Zi & Noapte pentru acasă sunt acum disponibile şi pot fi comandate de la distribuitorii D-Link din România.

Etichete: , ,