Acer Aspire One Happy, în culori de vară

Scris de | 18 mai, 2011
Acer Aspire One Happy, în culori de vară

Noua serie de netbookuri Acer Aspire One va fi disponibilă în patru culori inedite, perfecte pentru perioada estivală – Blueberry Shake, Papaya Milk, Strawberry Yogurt şi Banana Cream.

Noile modele sunt echipate cu un procesor dual-core Intel Atom N570 şi au o memorie DDR3 de până la 1GB. Hard disk-ul asigură 250 sau 320 GB memorie şi lipseşte nici un card reader încorporat care asigură spaţiu pentru stocare şi partajare de fişiere.

Bateria noilor Aspire One Happy are o autonomie de până la 8 ore,  ceea ce permite navigarea pe Internet, editarea documentelor sau vizitarea reţelelor sociale. Încărcătorul Acer MiniGo este cu până la 40% mai uşor decât cele anterioare.

Aspire One Happy oferă conexiuni Wi-Fi CERTIFIED, Fast Ethernet şi Bluetooth 3.0+HS (opţional).

Tastatura Acer FineTip are taste mai mari şi face scrierea mai uşoară, iar touchpad-ul multi-gesture este ideal pentu vizualizarea documentelor, browsing, zooming şi rotirea imaginilor.

Cu un display de 28 cm (10,1”) WSVGA şi un raport de aspect 16:9, noile netbookuri sunt ideale pentru video conferinţe, web browsing şi video streaming. De asemenea, display-ul este LED pentru reducerea consumului de energie.

Noile Acer Aspire One Happy sunt disponibile pe piaţa locală la preţuri ce încep de la 1.199 de lei (TVA inclus).

Etichete: , , , ,