Acer Aspire One Happy, în culori de vară

Noua serie de netbookuri Acer Aspire One

Noua serie de netbookuri Acer Aspire One va fi disponibilă în patru culori inedite, perfecte pentru perioada estivală – Blueberry Shake, Papaya Milk, Strawberry Yogurt şi Banana Cream.

Noile modele sunt echipate cu un procesor dual-core Intel Atom N570 şi au o memorie DDR3 de până la 1GB. Hard disk-ul asigură 250 sau 320 GB memorie şi lipseşte nici un card reader încorporat care asigură spaţiu pentru stocare şi partajare de fişiere.

Bateria noilor Aspire One Happy are o autonomie de până la 8 ore,  ceea ce permite navigarea pe Internet, editarea documentelor sau vizitarea reţelelor sociale. Încărcătorul Acer MiniGo este cu până la 40% mai uşor decât cele anterioare.

Aspire One Happy oferă conexiuni Wi-Fi CERTIFIED, Fast Ethernet şi Bluetooth 3.0+HS (opţional).

Tastatura Acer FineTip are taste mai mari şi face scrierea mai uşoară, iar touchpad-ul multi-gesture este ideal pentu vizualizarea documentelor, browsing, zooming şi rotirea imaginilor.

Cu un display de 28 cm (10,1”) WSVGA şi un raport de aspect 16:9, noile netbookuri sunt ideale pentru video conferinţe, web browsing şi video streaming. De asemenea, display-ul este LED pentru reducerea consumului de energie.

Noile Acer Aspire One Happy sunt disponibile pe piaţa locală la preţuri ce încep de la 1.199 de lei (TVA inclus).