D-Link, premii pentru designul echipamentelor

Scris de | 23 mai, 2011
D-Link, premii pentru designul echipamentelor

Două produse D-link, Boxee Box (DSM-380), un player media inovator, şi ultra-compactul adaptor Micro USB Wireless N 150 (DWA-121) au câştigat noi premii de prestigiu internaţional.
Boxee Box de la D-Link a obţinut Premiul red dot pe anul 2011, pentru designul său remarcabil, în timp ce adaptorul Micro USB Wireless N 150 a câştigat iF Product Design. Aceste premii reconfirmă implicarea D-Link în realizarea de echipamente cu design avangardist şi cu performanţe superioare.
Premiul red dot design constituie una dintre cele mai renumite distincţii internaţionale pentru design industrial. Din 1995, experţi şi designeri faimoşi din întreaga lume evaluează produse pe baza unor criterii precum gradul de inovaţie, funcţionalitate şi caracteristici de ansamblu. În anul 2011, în competiţia pentru această râvnită distincţie au fost 4.433 echipamente realizate de 1.700 de producători din 60 de ţări. De asemenea, eticheta if este recunoscută la nivel global ca un simbol al excelenţei în design.
“Este o mare onoare să fim recunoscuţi pentru importanţa pe care o acordăm inovaţiilor în materie de design”, declară Osbert Ong, Director of European Technology and Product Management. “Dezvoltăm permanent produse având în vedere consumatorul nostru, iar aceste recente distincţii pe care le-am câştigat, red dot şi iF, demonstrează interesul nostru nu doar în funcţionalitate ci şi în design. Boxee Box şi adaptor Micro USB Wireless N 150 sunt exemple grăitoare prin care D-Link răspunde nevoilor avansate de funcţionalitate şi design original ale clienţilor săi.”
De la anunţarea sa de la sfâşitul anului 2010, media playerul Boxee Box a revoluţionat modul de experimentare media pe un TV HD. Cubul negru cu concept ultra modern permite utilizatorilor să urmărească filmele şi programele preferate direct de pe Internet, să descarce materiale video de pe aproape orice site web, să facă schimb de impresii şi recomandări cu prietenii folosind site-uri de social media precum Facebook, să îşi organizeze şi să asculte muzica preferată, fotografii sau imagini, să navigheze pe Internet, toate cu ajutorul unei telecomenzi extrem de uşor de folosit. Este însoţită de o telecomandă specială care are tastatură QWERTY pentru introducerea de text.
Pentru clienţii care au calculatoare desktop sau notebook-uri fără Wireless N încorporat, adaptorul Micro USB Wireless N 150 reprezintă cea mai comodă metodă de a beneficia de performanţele unei reţele wireless moderne. Proiectat să aibă dimensiuni foarte mici, utilizatorii îl pot conecta şi practic pot uita că acesta există atunci când ei se deplasează. Furnizează un acces stabil pentru viteze de download de max. 150 Mbps – de trei ori mai rapid decât standardul 802.11g, şi este compatibil cu standardele wireless anterioare.

Etichete: , , , , ,