E3 2011: De la Tomb Raider la Call of Duty MW3

Scris de | 2 iunie, 2011
E3 2011: De la Tomb Raider la Call of Duty MW3

E3 2011, cel mai important eveniment din lumea jocurilor video, va avea loc luna aceasta între 7 şi 9 iunie, iar connect îţi oferă o listă cu cele mai anticipate jocuri care îşi vor face apariţia în cadrul show-ului.

Tomb Raider
Tehnica de resetare a unei francize a ajuns şi la Tomb Raider, producătorii jocului simţind nevoia unei schimbări radicale.

Action adventure-ul cu elemente puzzle o are ca protagonistă pe o Lara Croft mai tânără, însă mult mai vulnerabilă, atât fizic cât şi psihic.

Rănile îşi vor lăsa amprenta asupra trupului personajelor, iar mediul va juca şi el un rol extrem de important.

Povestea va fi şi ea una mai complexă, mai matură, potrivit producătorilor.

 

Uncharted 3: Drake’s Deception
Fanii jocurilor de aventură vor avea ocazia să afle noutăţi despre unul dintre cele mai aşteptate titluri ale genului, Uncharted 3: Drake’s Deception.

Simpaticul Nathan Drake revine în căutarea de artefacte şi oraşe pierdute, într-un peisaj dominat de prezenţa neiertătoare a deşertului.

Producătorii ne promit peisaje unice, noul Uncharted fiind unul dintre puţinele jocuri care se încumetă să abordeze o temă deşertică, cauza fiind dificultăţile de redare grafică a unor elemente cum este nisipul.

Call of Duty: Modern Warfare 3
Senzaţionalul shooter al celor de la Activision te va purta printre ruinele marilor oraşe americane, distruse de conflictul cu Rusia, în acelaşi stil cinematic cu care ne-au obişnuit până acum celelalte jocuri ale seriei.

La ce să te aştepţi? Grafică superbă, lupte printre zgârie norii din New York, precum şi o poveste care te va ţine cu sufletul la gură.

 

 

Battlefield 3
Un alt FPS extrem de aşteptat este şi Battlefield 3, serie ce s-a bucurat până acum de review-uri excelente.

Cea de-a treia parte a jocului vine cu un nou engine denumit Frostbite 2 care promite o grafică incredibilă, un câmp de luptă distructibil, cu pereţi care se dezintegrează şi explozii care te aruncă la pământ.

Jocul te va purta prin locaţii impresionante de pe întreg globul, de pe străzile Parisului până în Teheran.

Mass Effect 3
Mass Effect 3 este nu doar unul dintre cele mai aşteptate jocuri, ci şi unul dintre cele mai aşteptate lansări din entertainment ale acestui an. Jocul care va încheia trilogia a ridicat aşteptări imense din partea fanilor care au fost întâmpinaţi până acum de două jocuri care au reuşit să câştige titlul de RPG-ul şi jocul anului.

Până acum nu am avut parte decât de foarte puţine informaţii şi de un cinematic trailer, însă în cadrul E3 s-ar putea să aflăm mai multe detalii despre Mass Effect 3.
Alte titluri extrem de aşteptate care vor fi prezentate la E3 2011 sunt Batman: Arkham City, The Elder Scrolls V: Skyrim sau noul Bioshock: Infinite.

Etichete: , , , , , , ,