LG Optimus 3D lansat oficial în Europa

Scris de | 17 iunie, 2011
LG Optimus 3D lansat oficial în Europa

LG Optimus 3D, telefonul 3D oferit de LG, se află, de astăzi, în comerţ în Bătrânul Continent.

Mult aşteptatul gadget, care a debutat în februarie la Mobile World Congress din Barcelona, oferă o experienţă 3D în totalitate: înregistrare, redare şi posibilitatea de a trimite video-ul la toţi prietenii tăi.

LG Optimus 3D are, de asemenea, o arhitectură Tri-Dual, despre care preşedintele şi CEO-ul LG Mobile Communications Company, Jong-seok Park, a spus următoarele: „Suntem de părere că arhitectura Tri-Dual va deschide un nou capitol în performanţele unui smartphone”.

Ce înseamnă mai exact tehnologia Tri-Dual? Compania coreeană ne explică arhitectura unică printr-un comunicat de presă: „Spre deosebire de alte smartphone-uri – cele cu procesoare dual-core şi viteză ridicată – care nu fructifică aceste tehnologi din cauza ineficienţei unei configuraţii single-channel, LG Optimus 3D are o configuraţie dual-channel, transferul materialelor se produce simultan între dual-core şi dual-memory, ceea ce rezultă într-o performanţă ridicată.”

Pe lângă arhitectura Tri-Dual şi posibilitatea de a înregistra video 3D 720p la 30 de cadre pe secundă, telefonul are şi alte specificaţii foarte atractive: un ecran de 4.3 inch WVGA, conexiune HDMI 1.4, o cameră dublă de 5 megapixeli şi va folosi un sistem de operare Android 2.2 Froyo.

Mai mult, proprietarii telefonului tridimensional vor putea încărca conţinut 3D pe pagina Youtube dedicată acestor tipuri de video-uri.

LG Optimus 3D a fost lansat în premieră în Europa, urmând ca acesta să fie disponibil peste câteva săptămâni, în peste 60 de alte pieţe din lume.

Etichete: , , , ,