Salvează momentele unice din jocuri, cu noua placă DarkCrystal HD Capture Pro

Scris de | 17 iunie, 2011
Salvează momentele unice din jocuri, cu noua placă DarkCrystal HD Capture Pro

AVerMedia anunţa lansarea DarkCrystal HD Capture Pro, o placă de captura HD 1080i pe interfaţă PCI-Express, dedicată pasionaţilor de jocuri şi celor care creează conţinut video HD.

Intrarile sale HDMI si analogice îţi permit să capturezi atat continut video HD, cat si SD, de la diverse dispozitive.

Prin conectarea dispozitivelor HD prin intermediul conexiunii HDMI, DarkCrystal HD Capture Pro promite capturi 1080i fara compresie, la o calitate de culoare 4:2:2, pentru a satisface chiar si cei mai pretentiosi ochi. In plus, pachetul software CyberLink oferit in pachet face ca procesarea video ulterioara si partajarea continutului sa fie mai usoare ca niciodata. DarkCrystal HD Capture Pro va permite sa capturati si sa produceti propria voastra saga, la o calitate profesionista.

Captura video HD este acum pe atat de simpla pe cat este sa realizati conexiunile si sa porniti inregistrarea. AVer MediaCenter contine functii versatile, adapostite de o interfata grafica intuitiva. Ofera functiile de previzualizare si inregistrare cu un singur click. Si mai mult de atat, functia Picture-in-Picture permite afisarea de continut SD si HD de la doua surse de semnal video in acelasi timp.

Acest lucru inseamna ca puteti conecta la DarkCrystal HD Capture Pro un PlayStation 3 sau Xbox 360 via Component sau HDMI si o camera video orientata catre jucator via S-Video, pentru a monitoriza trairile provocate acestuia. Aplicatia software AVer MediaCenter suporta inregistrari HD H.264 in timp real, care nu numai ca pastreaza calitatea de cristal a imaginilor HD, dar reduce si spatiul ocupat pe harddisk de pana la 3 ori. Mai mult, ea permite salvarea inregistrarilor in mai multe formate, pentru versatilitate.

Etichete: , , ,