D-link aniversează 25 de ani de activitate

Scris de | 22 iunie, 2011
D-link aniversează 25 de ani de activitate

D-link a împlinit la începutul săptămânii 25 de ani de prezenţă pe piaţa de reţelistică. O prezenţă redutabilă în mediul vendorilor de reţele, compania garantează progresul şi inovaţia în domeniul tehnologiei comunicaţiilor, care va continua şi în următorii 25 de ani.

Eficienţă din punct de vedere al costurilor, Tehnologie Green, IPv6-Ready

Conştientă de evoluţia continuă a reţelisticii la nivel mondial, D-Link depune eforturi susţinute pentru a oferi compatibilitate IPv6 pentru toate produsele noi. În anul 2006, cu mult înaintea altor vendori, mai multe routere wireless D-Link au fost certificate IPv6 Phase 1 de către IPv6 Forum. De atunci, D-Link a inclus compatibilitate IPv6 pentru toate switch-urile sale cu management, inclusiv pentru toată gamă de switch-uri Smart. Switch-urile D-Link de Layer 3 suportă IPv6 routing alături de IPv6 management.

D-Link este recunoscut pe plan internaţional ca urmare a tehnologiilor green care reduc consumul energetic, protejează ambientul şi reduce pierderile. Certificarea D-Link Green, similară standardului green actual IEEE, a fost dezvoltată cu ani în urmă în dorinţa de a dota companiile cu tehnologii eficiente energetic, care îndeplinesc sau depăşesc standardele green actuale.

D-Link a fost primul producător de routere green pentru acasă, capabil să diminueze consumul de energie cu până la 40 procente1. Când IEEE a ratificat standardul green în octombrie 2010, D-Link deja lansa switch-ul compatibil IEEE, iar curând a extins compatibilitatea la toată gama sa de produse adresate companiilor.

Pentru firmele mici, Auto Surveillance VLAN de la D-Link reprezintă o nouă funcţionalitate ce evidenţiază creşterea puternică a companiei, ca şi furnizor de soluţii end-to-end.

Deoarece IMM-urile caută să îşi reducă permanent costurile, ideea că pot combina IP surveillance şi data networking a devenit deosebit de atractivă.

Tehnologie & Inovaţie pentru Viitor

Cu toții ne bazăm acum pe calculatoare şi mobilitate, iar aceasta generează noi oportunităţi pentru D-Link, ca şi furnizor de soluţii. Hotspoturi sunt acum peste tot, şi este mare nevoie de tehnologie care să asigure o trecere fără întreruperi între reţele.

D-Link a pătruns recent în tehnologia mobilă şi a înregistrat rezultate remarcabile pe gama de wireless mobil. Prin urmare, D-Link se află într-o poziţie foarte bună pentru a dezvolta hardware în scopul îmbunătăţirii lucrului utilizatorilor cu furnizorii de servicii pe măsură ce aceștia încep să renunţe la telefonul fix şi la conexiunile prin cablu, în favoarea unui sistem bazat pe adrese de IP în viaţa de zi cu zi.
gadgeturi.

Noul concept “four screens, one cloud” ilustrează modalitatea în care dispozitivele mobile precum smartphone-urile și tabletele, sau dispozitivele fixe cum sunt desktopurile și TV-urile HD devin tot mai interconectate.

Comportamentul consumatorilor este în continuă evoluție, iar acum suntem martorii unei tendințe de accelerare spre tehnologia convergentă“, informează Tony Tsao, D-Link CEO.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,