Noi accesorii pentru Nokia N9 şi nu numai

Scris de | 22 iunie, 2011
Noi accesorii pentru Nokia N9 şi nu numai

Un nou încărcător USB AC-16, o pereche de căşti stereo Bluetooth BH-111, Nokia Play 360° şi Nokia Wireless Music Reciever MD -310 reprezintă ultima ofertă de la Nokia pentru o experienţă completă a noului dispozitiv lansat ieri.

Încărcătorul Nokia Fast USB Charger AC-16

Noul telefon vine cu un nou încărcător. Spre deosebire de vechile încărcătoare oferite de Nokia, AC-16 nu are un cablu fixat. Există, în schimb, un slot în „charger” pentru un cablu USB detaşabil. Nokia Fast USB Charger AC-16 se va vinde alături de modelul N9, sau va putea fi achiziţionat separat.

Căştile Nokia Bluetooth Stereo Headset BH-111

Această pereche de căşti garantează o distracţie sporită. Odată ce dispozitivul a fost încărcat, utilizatorii smartphone-ului vor putea asculta muzică timp de 6 ore, vor avea un timp de 7 ore pentru apeluri şi 120 de ore în stand-by. Căştile vor fi disponibile în 5 culori diferite şi vor costa aproximativ 39 euro.

Nokia Play 360°

Spre deosebire de celelalte boxe pentru telefoane de pe piaţă, cu un sunet unidimensional, Nokia Play 360° oferă o experienţă fonică avansată. Această boxă poate reda sunetele în toate direcţiile, pentru un rezultat uniform şi clar. Mai mult, boxa se poate ataşa la oricare alta prin tehnologie wireless ca NFC sau printr-un conector standard de 3.5 mm. Dispozitivul va apărea pe piaţă în al treilea trimestru şi va costa în jurul de 149 euro.

Nokia Wireless Music Receiver MD-310

După cum v-aţi dat seama din titlu şi acest ultim „gear” de la Nokia are de-a face cu muzica. La fel ca şi în cazul Nokia Play 360°, acest dispozitiv poate trimite muzică de pe telefonul tău în sistemul tău stereo de acasă prin Bluetooth. Dacă ai un telefon cu Bluetooth – spre exemplu, modelul N9 – vei putea rămâne conectat până la o distanţă de 100 de metri. Nokia Wireless Music Receiver MD-310 va fi disponibil la un preţ de aproximativ 59 euro şi va ajunge pe piaţă în al treilea trimestu al acestui an.

Etichete: , , , , , , , ,