Magic-Cube: Tastatura laser pentru mobile şi tablete

Scris de | 23 iunie, 2011
Magic-Cube: Tastatura laser pentru mobile şi tablete

Cei de la FunGadgets.ro au introdus în ofertă tastatura virtuală Magic-Cube, ce proiectează cu laser tastele pe diferite suprafeţe plane. Practic, orice suprafaţă poate deveni o tastatură QWERTY cu dimensiuni standard.

Poziţia şi mişcarea degetelor este sesizată de un sistem electronic complex ce combină razele laser cu un senzor în infraroşu. Pot fi detectate până la 400 de caractere pe minut. Echipamentul este compact, măsurând numai 38 x 75 x 29 mm, în condiţiile în care cântăreşte doar 200 de grame.

O tastatură Magic-Cube Projection simplifică folosirea echipamentelor mobile, fie că e vorba de iPhone, iPad sau de telefoane cu Android.

Tastatura se poate conecta la orice dispozitiv cu suport Bluetooth HID sau USB 2.0, fiind compatibilă cu sistemele de operare Android 2.0/2.1/2.2, iOS, Windows 7 și XP.

Noul model este mai compact, are o precizie îmbunătăţită şi oferă o facilitate nouă: atunci când dispozitivul conectat suportă, “tastatura” se metamorfozează în mouse multi-touch printr-o simplă combinaţie de “taste”.

În acest caz, suprafaţa de proiecţie devine echivalentul unui Touch-Pad.

Magic-Cube Projection Keyboard este disponibil în România şi poate fi achiziţionat din magazinul online FunGadgets.ro la preţul de 692 lei (TVA inclus).

Etichete: , , , , ,