Surpriză de la Facebook

Scris de | 1 iulie, 2011
Surpriză de la Facebook

Cea mai mare reţea de socializare din lume va lansa o surpriză săptămâna viitoare, conform fondatorului Mark Zuckerberg, citat de Reuters. Presa de specialitate speculează că e vorba de o aplicaţie Facebook pentru iPad.

CEO-ul şi fondatorul site-ului de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, a fost foarte misterios miercuri când a declarat la birourile Facebook din Seattle că urmează să lanseze „ceva extraordinar” săptămâna viitoare. Pe lângă declaraţia ambiguă, a mai adăugat că proiectul a fost dezvoltat la Seattle, singurul centru tehnologic major în afară de sediul din Palo Alto, California. Contactat de Reuteres, un purtător de cuvânt de la Facebook a refuzat să comenteze mai multe despre declaraţia din 29 iunie.

Surpriza ar putea consta, după zvonurile din presa de specialitate internaţională, într-o aplicaţie pentru iPad cu serviciile Facebook Chat şi Facebook Groups reconfigurate special pentru proprietarii tabletelor Apple.

Facebook se apropie cu paşi repezi de 700 de milioane de utilizatori, cifră care nu poate fi egalată momentan de niciun alt site de interacţiune on-line.

Etichete: , , , , ,