Allview F2 Crony: Plin de viaţă

Scris de | 4 iulie, 2011
Allview F2 Crony: Plin de viaţă

Cel mai nou telefon al companiei Allview, Allview F2 Crony, a sosit de curând în test la connect. Modelul Dual SIM se adresează în principal generaţiei tinere, lucru evidenţiat din primele secunde de designul special, cu o tentă electro. Carcasa neagră glossy prezintă o serie de modele geometrice pe partea dorsală, unde regăsim şi decupajele sferice care dezvăluie difuzoarele extrem de potente ale lui Crony.
Telefonul este uşor şi compact cu o greutate de 83 de grame şi dimensiuni de 107x53x12,5 mm, iar marginile rotunjite creează o senzaţie confortabilă. Dincolo de camera de 3.2 megapixeli cu bliţ, carcasa mai prezintă trei taste pe muchia dreaptă, pentru setarea volumului şi pentru pornire/oprire, precum şi un buton Home, poziţionat sub ecran.
Dacă tot am ajuns la capitolul ecran, Allview Crony vine cu un display touch TFT de 3 inchi cu rezoluţia de 240 x 400 pixeli. Ecranul este bunicel, iar răspunsul la atingere este şi el destul de bun pentru un telefon budget.
Odată deblocat ecranul descoperi meniul extrem de interesant al telefonului, meniu inspirat parcă de celebrul film SF Tron – culori neon şi linii drepte. O bară de meniu interactivă oferă acces la funcţiile de interes major, în timp ce celelalte module sunt plasate în secţiuni bine semnalizate.

 

Conexiuni
F2 Crony stă destul de bine la capitolul conectivitate, oferind EDGE, GPRS şi Bluetooth A2DP. WiFi-ul lipseşte, însă ţinând cont de preţul telefonului, această scăpare poate fi lejer trecută cu vederea.
Allview Crony mai oferă o cameră foto cu bliţ, cu rezoluţia de 3.2 megapixeli, care te ajută să imortalizezi momentele importante.

Fotografiile nu sunt strălucite, dar suficient de bune cât să te ajute să retrăieşti un moment special. Telefonul vine şi cu un player multimedia şi Radio FM, difuzoarele sale extrem de puternice fiind ideale pentru a reda muzica la un volum ce acoperă camera. Fişierele pot fi stocate pe un card de memorie de maxim 16GB, tip microSD.
Autonomia este excelentă, bateria de 900 mAh oferind 240 de minute în convorbire şi 180 de ore standby, conform specificaţiilor.
Cei care preferă să îşi customizeze constant telefonul pot accesa aplicaţiile din magazinul de aplicaţii al celor de la Allview, care oferă gratuit câteva sute de jocuri şi programe.
Per total, Allview F2 Crony este un telefon perfect pentru cei care caută un model distractiv, comod, cu un preţ mai mult decât atractiv.

Etichete: , , , , ,