Samsung Galaxy S II sparge toate recordurile

Scris de | 4 iulie, 2011
Samsung Galaxy S II sparge toate recordurile

samsung galaxy s II review, galaxy s IISmartphone-ul emblematic companiei coreene, Samsung Galaxy S II,  s-a vândut în peste 3 milioane de unităţi la nivel global în doar 55 de zile. Un dispozitiv Samsung Galaxy S II s-a vândut la fiecare 1.5 secunde de la lansarea din aprilie.

În comparaţie, primul smartphone Galayx S s-a vândut în 3 milioane de exemplare în 85 de zile, o diferenţă de 30 de zile spre deosebire de modelul curent.

Samsung Galaxy S II, ultimul model din gama Galaxy se bucură de statutul de superstar, oferind publicului un procesor dual-core, o carcasă ultra subţire cu o grosime de 8.49 mm, o cameră video capabilă de înregistrare 1080p şi un ecran superb, Super AMOLED Plus.

“Această piatră de hotar reflectă puternicul sprijin pe care îl avem din partea partenerilor noştrii din toată lumea care au ales Galaxy S II ca fiind dispozitivul lor emblematic Android”, declară JK Shin, Preşedintele Samsung Mobile Communications Business.

Lucrul şi mai interesant este că cifra impresionantă a fost atinsă fără ajutorul pieţei americane, unde Samsung Galaxy S II-ul nu a fost lansat încă.

Etichete: , , ,