Încurajează-l pe Lucian Bute!

Scris de | 9 iulie, 2011
Încurajează-l pe Lucian Bute!

Campionul român Lucian Bute îşi va apăra diseară titlul mondial IBF la categoria supermijlocie împotriva lui Jean-Paul Mendy în faţa a peste 8.000 de fani la Romexpo. În anticiparea marelui eveniment, connect îţi prezintă cele mai interesante şi distractive jocuri de box pentru smartphone-uri.

FaceFighter (iOS) – Poate cel mai distractiv joc dedicat oamenilor care vor să-şi caftească şeful, fostul iubit sau cel mai exigent profesor. Încă eşti supărată pe el pentru că te-a înşelat? Nu ai luat Bacalaureatul şi vrei să te răzbuni pe Daniel Funeriu? Vrei să intri în ring cu Jean-Paul Mendy? Ei bine, cu FaceFighter te poţi lupta cu oricine vrei tu. FaceFighter îţi oferă opţiunea de a ataşa chipul unei persoane pe un corp şi să intri în ring cu el. Ai nevoie doar de o poză şi de un dispozitiv Apple. Jocul se găseşte acum pe App Store la preţul de 0.99 dolari.

Beatdown Boxing (Android) – Acestă aplicaţie este perfectă pentru persoanele care vor un joc de box echilibrat şi distractiv. În Beatdown Boxing vei porni din circuitul amator, unde, dacă vrei să ajungi la profesionişti, va trebui să învingi 15 oponenţi. Drumul pavat cu pumni şi sânge te aşteaptă pe smartphone-ul tău Android. Beatdown Boxing se află acum în Android Market la preţul de 3.99 dolari.

Super KO Boxing 2 (BlackBerry OS) – Cea mai bună descriere a jocului celor de la Glu Games ar fi „over-the-top”. Cei mai ciudaţi, scandaloşi şi periculoşi oponenţi sunt puşi în faţa ta într-un joc distractiv şi foarte bine pus la punct. Descarcă Super KO Boxing 2 de pe BlackBerry App World la preţul de 1.99 dolari.

Gala „Campion pentru România” va fi primul eveniment în care Lucian Bute îşi va apăra titlul IBF în ţara natală. Lupta neînvinşilor va avea loc diseară, de la ora 22:00.

Etichete: , , , , , ,